Bir dost fısıldadı sizi bana

• Kullanıcı jared
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 1592 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de koşarak geldim.

Şafaklarında balığa çıkılan
gündüzleri bereketli
samanyolu geceleri aydınlık yarınlar
temennilerimle herkeşi en kalbi duygularımla selamlıyorum. :heyoo:

hem sibil hem rizeli abdest aldım şükür namazına durcam birazdan.umarım tanıdığım bildiğim kişisin eğer oysan tamam gel sarılcam :)

tşklr

valla bak nikin ukala die yazıom. ingilizcede you hem 1. tekil, hem 1. çoğul şahıs. yani hem sen,hem siz . Bi kavram karmaşası var hacı. 1. tekile neden siz deriz ki. hoşgeldin. yazmalıyız diye düşünüyorum. iz takısı çoğul. ne yani ben 20 kişi ile mi geldim?

Aleykum Selam hosgeldiniz
sağol hera

hem sibil hem rizeli abdest aldım şükür namazına durcam birazdan.umarım tanıdığım bildiğim kişisin eğer oysan tamam gel sarılcam :)

oyy geberdim gülmekten. adam beni tanıdı beyler siz kaçın. ahhhahha. sahi kimsin la?

bu arwen ben gibi ha 50 forumda gördüm ben arweni. hee hb merci

dipnot. bu ne la? anında 5 kişi hg dedi. faal bi foruma benzio :alkis:

valla bak nikin ukala die yazıom. ingilizcede you hem 1. tekil, hem 1. çoğul şahıs. yani hem sen,hem siz . Bi kavram karmaşası var hacı. 1. tekile neden siz deriz ki. hoşgeldin. yazmalıyız diye düşünüyorum. iz takısı çoğul. ne yani ben 20 kişi ile mi geldim?

=))

Öncelikle nikim ukala değil ukala sözler. İkisi arasında fark vardır ama size şimdi ukala olayını anlatmayayım.

Türkçe anlatımlarda çoğul hitaplar saygıdan ve seviyeden de gelmektedir. İngilizce ile Türkçe karşılaştırılacak düzeyde değil.

Dolabinin yuzde 90 i kirmizi ise duvarin koltukların kirmizi ise ustune bir de gsli isen hic memnun olunmaz mi kirmizidan ?
Sahi bana kirmizi cok yakisiyor

sansibl bir seher vaktiydi tanışmamız çok uzun bir zaman önceydi sen yeri geldi bir abi oldun yeri geldi bir kardeş..auuular çektin sora bir tiskindi geldi bana gittim gavur mezarlığına bir tas su döktüm büyü yaptım hala kurtulamadım.Yalnız şuraya dikkat çekmek istiyorum bulunmaz hint kumaşısın yemin ederim ben sana dışardan sölerim kim olduğumu :D

çok teşekkür ederim arkadaşım. 50 foruma üyeyim hiçbirinde böyle karşılanmadım valla.

@sansibl bir seher vaktiydi tanışmamız çok uzun bir zaman önceydi sen yeri geldi bir abi oldun yeri geldi bir kardeş..auuular çektin sora bir tiskindi geldi bana gittim gavur mezarlığına bir tas su döktüm büyü yaptım hala kurtulamadım.Yalnız şuraya dikkat çekmek istiyorum bulunmaz hint kumaşısın yemin ederim ben sana dışardan sölerim kim olduğumu :D

erzicana vardıııım ne güzel baağlar dıptıs. oyyy geberdim gülmekten. hadi sımsıkı sarıl bana ve kucakla. merkez6958 tmm. :dusun:

Dolabinin yuzde 90 i kirmizi ise duvarin koltukların kirmizi ise ustune bir de gsli isen hic memnun olunmaz mi kirmizidan ?
Sahi bana kirmizi cok yakisiyor
sen iyi de şarkı söylersin ha. roman mısın?

=))

Öncelikle nikim ukala değil ukala sözler. İkisi arasında fark vardır ama size şimdi ukala olayını anlatmayayım.

Türkçe anlatımlarda çoğul hitaplar saygıdan ve seviyeden de gelmektedir. İngilizce ile Türkçe karşılaştırılacak düzeyde değil.
Bişe anladımsa arap olayım. sen işte sen siz değilim ben; benim. biz deiliiim çistaka dıptıs hatta du-dudf duduf sabbaslar fenaaa hacı abla. :haha:

@sansibl hoş geldiniz, avatarınız ne kadar güzel. :cici:
ilk menşınımı senden aldım. beğenmene sevindim.

Dipnot.1- Bildirimlerim çoğaldı bakamıyorum.
2- trafik yoğun
3- beğeni ya da tşk butonlarım henüz aktif olmadığından konuma ilgi gösterenlere teşekkür edemiyorum bi menşın denemesi yapcam

Auria doktor. sen misin la bayan niki alıp makara mı yapı10 milletle ahhhahha :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri