bir daha hiç görülmeyecek biriyle vedalaşmak

Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Ölüm en zor vedadır su selası insanı dayanılmaz hissettiriyor

Amcamla vedalaştım en son. Artık sizi tanımayan, unutmuş biriyle vedalaşmak en zoru. O sonun geleceğini biliyor ve Bekliyor olsanız bile zor.
Vedaların her türlüsü zor.

Gezici bir din adami gibi yalnizligin dinini yayiyorum ben :)
Cok veda kaldi limanlarimda gidenlerin gittigi yerden tatli bir meltem esiyor sadece

Bir kere yaşamıştım bu anı.
Arkadan uzun uzun bakmak çok hüzünlü bir şey.

çok zor. yakın zamanda yaşadık. ağlamadık ama böylesi de yeterince üzücüydü.

Düşündüm şimdide hani sıradan kimse ise pek sorun değilde.

hayatında yer edinmiş biri ise acıtır.

ne olur ne olmaz deyip
sevişmek lazım

sevişmeden ölmeyelim

Ne diycektim hatirlamiyorum, Karma'nin yorumundan sonra ne desek bos :aeg:

Sonrası kavuşmalar hep tek taraflı olur.
Sen hep gidersin o kalır falan.
Avuçların toprağa değer sen O'na dokunuyorum sanarsın.
Olur öyle şeyler.
Ayrılıklar olsun.Göreceğim umuduyla da yaşayabilir insan.
yeter ki ölüm olmasın.

Ölümü gördüm , O'nu bir daha göremeyeceğim

günü gelecek bedenimizden bile vedalasacagiz
cokta anlam yüklememeli

En kötüsü de ne biliyo musunuz?
elinizden hiçbir şey gelmemesi.. Ayak uçlarının soğukluğunu hissederek o anın gelmesini beklemek.. Bayramda çok çok sevdiğim amcam ile vedalaştım..​

Ben de bayramın 2.günü amcam ile vedalaştım. Aslan amcamın ölümü halen gerçekleşmemiş gibi geliyor...

Ölüm harici hiçbir veda can yakmıyor. Hayattayken kıymet bilmek lazım bazen. Telefonunuzda bir numara kayıtlıdır. Sizi asla arayamayacak, arasanız açmayacaktır. Bundan daha acı ne olabilir kestiremiyorum.

suriyeli öğrencilerimden ayrılırken hissetmiştim böyle. sevdiğin birileri vardır hani numarası rehberinde kayıtlıdır. hiç konuşmasanız da o numaranın sende olması bi güvencedir ya, ne zaman konuşmak istesen ulaşabileceğini, onun orada olduğunu bilirsin. belki de hiç konuşmazsın. ama o numaranın hep rehberinde kayıtlı durmasını istersin. işte öyle bir iletişim ağının bile olmaması çok üzücü.
rachid taha'nın şu şarkısını dinlerken hep onları düşünürdüm. sözleri onları anlatıyor gibi gelirdi. dün yeni görev yerime geldim veeee haberlerde rachid taha'nın hayatını kaybettiğini gördüm fonda bu şarkı ile. sanki rachid taha ile geçmişimin bir parçasına da veda ettim. hüffffff. hayat neden böyle.

[youtube]zp1m0xbkap4[/youtube]

Geri