Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
patates kizarmak zor degil kizartirim, bulasiklari da yikarim ahahaaSen mi kızartıcaksın ?
dostum sürekli yardımlar değil de mesela asgari ücretle geçinen insanları düşün, adam 1 ay işten çıksa bile hayatı ciddi etkileniyor çünkü sonra iş bulsa bile 1 aylık 3 bin lira eksiğini tamamlaması belki 5-6 ay sürüyor. Çoğu insan böyle zar zor geçiniyor. Hastalıktı vs insanın başına ufak bir şey bile gelse 3-5 bin lira para harcamak zorunda olsa bu adamlara vereceğin bir kaç yüz lira bile çok değerli oluyor çünkü bu adamlar o parayı aylık biriktiremiyor. Kendini hep sıksa 100 lira ay sonunda eline kalmayan insanlar var malesef.Sosyal yardımları bir yönüyle gerekli görsem de bir yönüyle insanları tembelliğe alıştırdığını düşünüyorum..
Sende herşeyin farkındasın be fındık.dostum sürekli yardımlar değil de mesela asgari ücretle geçinen insanları düşün, adam 1 ay işten çıksa bile hayatı ciddi etkileniyor çünkü sonra iş bulsa bile 1 aylık 3 bin lira eksiğini tamamlaması belki 5-6 ay sürüyor. Çoğu insan böyle zar zor geçiniyor. Hastalıktı vs insanın başına ufak bir şey bile gelse 3-5 bin lira para harcamak zorunda olsa bu adamlara vereceğin bir kaç yüz lira bile çok değerli oluyor çünkü bu adamlar o parayı aylık biriktiremiyor. Kendini hep sıksa 100 lira ay sonunda eline kalmayan insanlar var malesef.
bir Marilyn Monroe bir ben dimi djfjdsfjSende herşeyin farkındasın be fındık.