Bir çuval patatesin törenle verilmesi hakkındaki düşünceniz nedir ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
AKP usulü refah yaşam, çağ atlama, sosyal devlet,......

halkının vahametini yüzlerine nişasta ile vurarak pişkince geçtikleri toşak resitali.. gerçi bir tarafta pudra şekeri çekilirken şaşırmadım. neyse ejder meyveli pattes vaktidir.. aya giderken de göreceğimiz asteroidler değil, uzay dışı varlıkların yüce patatesleridir.

Sosyal yardımları bir yönüyle gerekli görsem de bir yönüyle insanları tembelliğe alıştırdığını düşünüyorum..

Sosyal yardımları bir yönüyle gerekli görsem de bir yönüyle insanları tembelliğe alıştırdığını düşünüyorum..
dostum sürekli yardımlar değil de mesela asgari ücretle geçinen insanları düşün, adam 1 ay işten çıksa bile hayatı ciddi etkileniyor çünkü sonra iş bulsa bile 1 aylık 3 bin lira eksiğini tamamlaması belki 5-6 ay sürüyor. Çoğu insan böyle zar zor geçiniyor. Hastalıktı vs insanın başına ufak bir şey bile gelse 3-5 bin lira para harcamak zorunda olsa bu adamlara vereceğin bir kaç yüz lira bile çok değerli oluyor çünkü bu adamlar o parayı aylık biriktiremiyor. Kendini hep sıksa 100 lira ay sonunda eline kalmayan insanlar var malesef.

dostum sürekli yardımlar değil de mesela asgari ücretle geçinen insanları düşün, adam 1 ay işten çıksa bile hayatı ciddi etkileniyor çünkü sonra iş bulsa bile 1 aylık 3 bin lira eksiğini tamamlaması belki 5-6 ay sürüyor. Çoğu insan böyle zar zor geçiniyor. Hastalıktı vs insanın başına ufak bir şey bile gelse 3-5 bin lira para harcamak zorunda olsa bu adamlara vereceğin bir kaç yüz lira bile çok değerli oluyor çünkü bu adamlar o parayı aylık biriktiremiyor. Kendini hep sıksa 100 lira ay sonunda eline kalmayan insanlar var malesef.
Sende herşeyin farkındasın be fındık.

heh çıkar bak herkezin cebinde 3 milyarlık telifun var, ihtiyaç sahibi yok ülkede diyolar bu patatesi verecek adamı nerden buldu bunlar...... :emoji_thinking:

23 nisan yada 29 ekimde tören yapmayanlar. Patates dağıtım töreni yapıyorlar. Keşke birde sanatçı çagirsaydınız.
Yada katar kralı veya rusya başkanıda bu önemli günde sizinle beraber olsaydi

Geri