-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yorumun incelemeye alındı.(iç işler konseyi)iki patatesin nikah törenine gitmişliğim var... bu bana çok tuhaf gelmedi...
Şakası bile tedirgin etmiş seni Türkiye’de işler çok tersinde gidiyor.100 sene sonra torunlarına Tayyip’in doğum ve ölüm tarihini soracaklar bilgi niyetinekonsey bey, bazı insanlar törenle evleniyorlar bu daha garip, bunu ifade etmek istedim... @Yabani benim forumlarda siyasetle işim olmaz, goygoyuma bakarım
SJSJSJHSKDJDLDYeenim alamanyada daneylen alayorlar. Biz de öyle mi ya? Bah devletimiz çuvalınan vereğo çuvalınan. Nankorlük etmen.
Seninle iki patates çuvalını sırtlarken bunları tartışmak isterdim fındık.cocuklara 20 kurusluk süt veriyor diye egitim sistemini cozmus gibi reklam yapanlardan farki yok.
elma dilim mi seversin yoksa ince miSeninle iki patates çuvalını sırtlarken bunları tartışmak isterdim fındık.
Sen mi kızartıcaksın ?elma dilim mi seversin yoksa ince mi