Bir çuval patatesin törenle verilmesi hakkındaki düşünceniz nedir ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir çuval patatesin törenle verilmesi hakkındaki düşünceniz nedir ?

BC957D15-B4BF-4F2C-A907-007736280D9F.jpeg

iki patatesin nikah törenine gitmişliğim var... bu bana çok tuhaf gelmedi...

çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı

Acaba torende saygi durusunda da bulunuldu mu cok alakasiz ama merak ettim

Yeenim alamanyada daneylen alayorlar. Biz de öyle mi ya? Bah devletimiz çuvalınan vereğo çuvalınan. Nankorlük etmen.

konsey bey, bazı insanlar bissürü törenle evleniyorlar bu daha garip, bunu ifade etmek istedim... @Yabani benim forumlarda siyasetle işim olmaz, goygoyuma bakarım

konsey bey, bazı insanlar törenle evleniyorlar bu daha garip, bunu ifade etmek istedim... @Yabani benim forumlarda siyasetle işim olmaz, goygoyuma bakarım
Şakası bile tedirgin etmiş seni Türkiye’de işler çok tersinde gidiyor.100 sene sonra torunlarına Tayyip’in doğum ve ölüm tarihini soracaklar bilgi niyetine

Kimine Mercedes, kimine patates. Patates alanlar şükretsin ki Mercedes istemesin. Sosyal devletçilik bunu gerektirir.

Allah akıl fikir versin, yazacak bişey yok yani, müstehak....

biz neden bu sıradayız neden patatese muhtacız diye düşünmeyecek, bunu iyi bi şey gibi görüp hallerine şükredecek ve yine oy verecekler işte.
ben utandım şu fotoğraftan bunlar da utanma ar da yok şov peşindeler yazık.

Annem zamanında bize "keşke sizi doğuracağıma bir cuval patates dogursaydım" diyordu.. neden patates diye sorduğumuzda, "en azından onunla yemek filan yapılıyor.. size bir şey yaptıramıyorum" acıklamasında bulunurdu.....
Aklıma bu geldi şimdi sljh demek patates gercekten cok değerli... kadın haklıymış baksanıza şuna...

azimli sıçanı
yanlış bilenlerdenmiş

En azından çay paketi gibi kafalarına atmıyorlar patates keyfi yaparsınız diye..

cocuklara 20 kurusluk süt veriyor diye egitim sistemini cozmus gibi reklam yapanlardan farki yok.

Geri