bir bayanın ideal boy uzunluğu kaç olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
solunum sistemi çalışsın yeter e kadar gider o zaman bu konu

Öyle deme sen şimdi.
sonra abaza ya çıkıyor insanın adı.
mesela ben de kas
küpe dövme üçlüsünü seviyorum erkekte ama Türk erkeği bunların üçüne de çok hazır değil:D

:=)))

Bu ülke de yaşıyorsak elbet kendimize göre bir alternatif vardır diye umuyorum:lutfen::D

Yuh yaaaa.Ne diyeyim sana.Benim hayatıma giren tüm erkekler benden çok uzun olmuştur sanki bilmiyorsun.Gıcık yaa.Erkekler genelde minyon bayanlardan hoşlanır veee bizlerin en büyük avantajı da yaşımızı hiç bi zaman göstermeyiz.Uzun boylu hatunlar ise belli bi yaştan sonra katana dedikleri kategoriye girerler ve olduklarından daha da büyük gösterirler.Ben bu halimi seviyorum o yüzden :D

Şu kısa boyluların listesini çıkardım forumun (tüm yorumlardan) hepsi de en fazla konuşan, hiç laf altında kalmayan ve hepsininde yere çok yakın olduğu için korkulacak kişiler...:haha::haha:

Şu kısa boyluların listesini çıkardım forumun (tüm yorumlardan) hepsi de en fazla konuşan, hiç laf altında kalmayan ve hepsininde yere çok yakın olduğu için korkulacak kişiler...:haha::haha:

:pat: :hih:

Alındım.p
çok kırıldım:D
Laf altında kalmıyorlar demeni beğendim bu laf ın altında kalmamak için kendini kolla diyorum şimdilik.:=)))))))))

Öyle deme sen şimdi.
sonra abaza ya çıkıyor insanın adı.
mesela ben de kas
küpe dövme üçlüsünü seviyorum erkekte ama Türk erkeği bunların üçüne de çok hazır değil:D

:=)))

Bu ülke de yaşıyorsak elbet kendimize göre bir alternatif vardır diye umuyorum:lutfen::D
senin işin zor :D

inşallah hayırlı bi insana denk gelir bir ömür boyu mutlu yaşarsın :)

senin işin zor :D

inşallah hayırlı bi insana denk gelir bir ömür boyu mutlu yaşarsın :)

yok ben de senin gibi beklentilerimi düşük tutmayı öğrendim. Artık sadece zeki olsun yeter diyorum.:lutfen:

güzel dileklerin için teşekkür ederim:)

teşekkür edeceğim ama telefondan link aktif olmuyor burdan teşekkür edeyim derken ettim bile (:

Sen uzun zamandır dayak yemedin benden değil mi :pat:

Lütfen, olmuyor böyle şiddet yanlısı olmamak gerek...

Ben tüm kısa boylu bayanları uzunlardan daha fazla seviyorum. Çünkü, eeee çünkü,

Hımm çünkü...

Ama ne yapayım ne kadar kısa boylu bayan varsa hepsi anasının gözü. Siz varya siz ne anasının gözüsünüz...:D :haha::haha:

Lütfen, olmuyor böyle şiddet yanlısı olmamak gerek...

Ben tüm kısa boylu bayanları uzunlardan daha fazla seviyorum. Çünkü, eeee çünkü,

Hımm çünkü...

Ama ne yapayım ne kadar kısa boylu bayan varsa hepsi anasının gözü. Siz varya siz ne anasının gözüsünüz...:D :haha::haha:

Kadına şiddete HAYIR
Erkeğe şiddete EVET:zuha:

Geri