bir bayanın ideal boy uzunluğu kaç olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Bir bayanın sizce ideal boy uzunluğu kaç olmalıdır. herkes fikrini yazabilir, yanında açıklama getirenler olursa seviniriz. :)

Ben 160mışım :D 160 olmalı :DDDDDD yok yok bana göre 165 olmalı yada dur 170 yani EmRe uşagın boyuna göre değişir uşak uzunsa kız az kısa olmalu :D

1.65 ile 1.75 arası.
Ne çok uzun ne çok kısa olcak.
Fazla uzunluk kızlara yakışmıyor.

1.65 ile 1.75 arası en idealidir.
Aspirin`in de dediği gibi fazlaca uzun boy yakışmıyor kızlara.

Kendime göre konuşacak olursam gönül ister ki 1,78 falan ^^

165-175 civarı ayrıca kilosuda 45-50lerde olmayacak ne o dümdüz öyle. =)

1,65 1,75 diycem bende :p tabi ki erkek arkadaştan kısa olmak şartıyla idealdir :p

Boy kılo vs pekte onemlı degıl.
Eger sevgılı bır cıft varsa boyları bırıbıryle orantılı olmalıdır.zaten buna cogumuz dıkkat edıyoruz:)

Kadınları boy uzunluğuna göre sınıflandıran,Aaa sen idealsin,sen değilsin diyen erkeklerin,beyninin kafasında mı yoksa başka tarafında mı olduğunu merak ederim.Boy uzunluğunu komplex yaptığı için ruh sağlığı bozulan onca kadın var.Ayrıca bir sürü forumdada gördüm buna benzer başlıklar.Ne hikmetse ''Erkeklerin ideal boy uzunluğu ne olmalıdır ?'' şekline bir konuya rastlayamadım.Erkeklere herşey ideal Türkiye'de pardon.

Kendime göre oranlamam gerekirse. Ben 1.76 'yım en az 1.60 olması gerekir. Ondan kısası görüntü kirligine yol açmakda diye düşünüyorum. Boyların uyuşması da önemli bi ayrıntı dikkat etmekde fayda var. Paket program degil Eş taşıyacagız yanımızda sonuçda :)

Geri