bir bayanın ideal boy uzunluğu kaç olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
İdeal boy mu?

Ne alaka yaa. Şimdi idealinizi buraya yazdınız ve tutmadı diye yollarınızı sevdiğiniz bayandan ayıracak mısınız?

İdeal boy mu?

Ne alaka yaa. Şimdi idealinizi buraya yazdınız ve tutmadı diye yollarınızı sevdiğiniz bayandan ayıracak mısınız?

Forumdaki kızların hepsi uzunmuş 2 3 kişi hariç:D Aman boyunuz uzunsa ne olmuş ki bende kısayım 160 boy kilomda iyi :) Kalpler bir olsun yeter boy önemli değil... Millet ne demiş ay sunların boylarına bakderse ne çıkar..

İdeal boy kime göre olmalı ki EmRe
Hani bayanın boyunu düşündüğümde, kısa olduğunda çok uzun erkekle; uzun olduğunda da kısa erkekle çıkmasın da ya da evlenmesinde sorun yaşar kendisi açısında tabi. Direk triplere girebilir. Boy kısaldıkça malum kilo da değişkenlik gösterebiliyor.

Bence sevgilisiyle arasında 10/15cm kısa olan her bayanın boyu idealdir.

İdeal boy kime göre olmalı ki EmRe
Hani bayanın boyunu düşündüğümde, kısa olduğunda çok uzun erkekle; uzun olduğunda da kısa erkekle çıkmasın da ya da evlenmesinde sorun yaşar kendisi açısında tabi. Direk triplere girebilir. Boy kısaldıkça malum kilo da değişkenlik gösterebiliyor.

Bence sevgilisiyle arasında 10/15cm kısa olan her bayanın boyu idealdir.

Eşit olmalı bence, kimsenin ağız suyu, kimseye kaçmasın...:zuha:

Insanlari boya, kiloya, göre siniflandirmamak lazim. Ideal herkes icin görecelidir. Kisa olanlar ben ideal degilim diye üzülsünler mi? Belki kisa boylu kadinlari ideal gören erkekler de vardir.

Bir söz vardi hani: "Birini gerçekten sevdiğin zaman; yaş, mesafe, boy kilo bunların hepsi lanet olası birer sayıdır ." :cici:

forumda ki ortalamaya göre ben de evde kalıyorum:D
Neyse sorun değil zaten huysuz ve yalnız bir ihtiyar olarak ölmeyi planlıyordum.

Türkiyenin bay bayan boy ortalaması 1.65'tir. 1.65 de çok ideal bence ne fazla ne eksik : )

Türkiyenin bay bayan boy ortalaması 1.65'tir. 1.65 de çok ideal bence ne fazla ne eksik : )

ben 1,65 bir erkekle sevgili olmazdım sanırım.
şimdiye kadar ki erkek arkadaşlarımın boy ortalaması 1,80 civarındaydı
topuklu ayakkabılarlar 1,70 e geliyorum ben de zaten eh bu yeterli.p

Kızlar minik olmalı bence hala diyorum erkek olsam minyon bayanlar ilgi alanımda olurdu kesin :cici: kendim öyleyim diye demiyorum bayanlar zarif olmalı boyu uzun olan kızların ayak numaraları da büyüyor çok kötü.p boy ile orantılı en de gelişmişse eyvah eyvah.

ben 1,65 bir erkekle sevgili olmazdım sanırım.
şimdiye kadar ki erkek arkadaşlarımın boy ortalaması 1,80 civarındaydı
topuklu ayakkabılarlar 1,70 e geliyorum ben de zaten eh bu yeterli.p

Kızlar minik olmalı bence hala diyorum erkek olsam minyon bayanlar ilgi alanımda olurdu kesin :cici: kendim öyleyim diye demiyorum bayanlar zarif olmalı boyu uzun olan kızların ayak numaraları da büyüyor çok kötü.p boy ile orantılı en de gelişmişse eyvah eyvah.

tamam minyon bayanlar ilgi alanımda :D :p

Yok bee, ben sana pigmelerden bulucam bir tane..:D

Seni yolda bir pigme ile kol kola düşünemiyorum bile..:haha::haha::haha:

Yuh yaaaa.Ne diyeyim sana.Benim hayatıma giren tüm erkekler benden çok uzun olmuştur sanki bilmiyorsun.Gıcık yaa.Erkekler genelde minyon bayanlardan hoşlanır veee bizlerin en büyük avantajı da yaşımızı hiç bi zaman göstermeyiz.Uzun boylu hatunlar ise belli bi yaştan sonra katana dedikleri kategoriye girerler ve olduklarından daha da büyük gösterirler.Ben bu halimi seviyorum o yüzden :D

Geri