bir bayanın ideal boy uzunluğu kaç olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
Kadınları boy uzunluğuna göre sınıflandıran,Aaa sen idealsin,sen değilsin diyen erkeklerin,beyninin kafasında mı yoksa başka tarafında mı olduğunu merak ederim.Boy uzunluğunu komplex yaptığı için ruh sağlığı bozulan onca kadın var.Ayrıca bir sürü forumdada gördüm buna benzer başlıklar.Ne hikmetse ''Erkeklerin ideal boy uzunluğu ne olmalıdır ?'' şekline bir konuya rastlayamadım.Erkeklere herşey ideal Türkiye'de pardon.

http://www.forumbahane.net/tartisma/90104-bir-erkegin-ideal-boy-uzunlugu-kac-olmalidir.html

Buyrun ''O'' , olmadığını düşündüğünüz tartışma konusu da mevcut.

Söyleyecek cok seyim var da sonra suclu oluyorum :D

Rabbim gönlümüzü birbirimize yakistirdigi insani cikarsin karsimiza. Gerisi fasa fiso.

Kendime göre oranlamam gerekirse. Ben 1.76 'yım en az 1.60 olması gerekir. Ondan kısası görüntü kirligine yol açmakda diye düşünüyorum. Boyların uyuşması da önemli bi ayrıntı dikkat etmekde fayda var. Paket program degil Eş taşıyacagız yanımızda sonuçda :)

tamam işte kurtarıyomuşum She` bak bi erkeğin görüşü işte 160 iyidir diyo :D :D :D

1.65 - 1.70. arasi iyi kilosuda 54-58 arasi ideal ama bana göre benim boyuma kiloma göre tabi kisiye göre degisir bence :)

1,63 Boyunda 50 kilo civarlarında biriyim yeterde artar daha ne olsun?.p
bayanlar minik olmalı bence uzun boylu kadın mı olur? bir de kalın bilekli olmasın mümkünse.)))

Kocaman ayaklarıyla babet giyen kızlar var yahu.
40 numara ayaklı bayan olduğunu düşündükçe gülüyorum.

ilk defa ßaşak hanıma katılıyorum :haha: :haha: gerçi kendisi 70 lk rakı boyutlarında ama :D:D:D:D :zuha: :zuha:

170 üstü, 180 altı. (santimetre cinsinden)

Türkiye'de kadınların boy ortalaması 161,4 olduğu için cevaplar da

165'den başlıyor. Ortalamanın biraz üzeri olanlar kendini kurtarmaya çalışıyor.

Kişiye göre ideal kadın boyu hesaplama yöntemi var. Öğrenmek isteyen erkek arkadaşlar sorarsa, yardımcı olabilirim.

Benim için 172 santimetre civarı boyu olan bir kadın ideal görünüyor.

Ayrıca, 170-180 aralığında bakımlı bir kadın illa ki ilgi çeker.

Miroslav Stoch'un yatakta, üst çıplak fotoğrafına bakın. Çocuk uyuyor sanırsınız.

1.65 ile 70 arası iyi.:rolleyes:
692175_4d091f591b55388542b499728300c518.jpg

Bir takozum bile yok.

Benim okulum olur kendisi, 1 saat sonra Feriha'nın olduğu yerde olacağım :D :D

Okul okul değil, dizi seti. :icon_wink:

Adanalı bile bizim okulda çekilmiş ya. gecen gün farkettim, daha bir sürü varda, sayamam kafam karışıyor :D

Meşhur okulda okuyoruz canımm, Üniversite değill, artist mektebi :D :D

benim boyum ideal boy 1.70 :D
Benden uzunu güzel olmaz :zuha:

Geri