Bir bayan hoşlandığı erkeğe açılmalı mı? Nasıl bir yol izlemeli?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
neden ? medeniyetler kanununda illa erkek açılmalı diye bir kural mı yazılı ? belki senin hoşlandığını bilmiyor bile adam.

konuşmazsan konuşma be, hoşlandığın ile kalırsın sen de. ahahaha. müstehak sana.
Sen neden bu kadar yükseldin… fjdjjdjdj
Valla sonra erkeklerin dedikodu gruplarına meze olmaya niyetim yok. Açılanları kahkahayla anlatıyolla fjjfjfj

Sen neden bu kadar yükseldin… fjdjjdjdj
Valla sonra erkeklerin dedikodu gruplarına meze olmaya niyetim yok. Açılanları kahkahayla anlatıyolla fjjfjfj

lafa gelince ata erkil toplum zırt pırt diyorlar kadınlar, uygulamaya gelince de hiş eleştirdiklerinin aksini yapmıyorlar ama. işinize nasıl gelirse öyle yapıyorsunuz valla. sizin anlatmadığınızı biz nereden bileceğiz ? belki de siz aynı şeyi yapıyorsunuz aaa filanca oğlan bana yazdı diye başka kızlara hava atıyorsunuzdur ?

açılmasınlar. erkeğin başına kakar çünkü kadınların çoğusu öyle..
ama ben sana açılmıştım, ama ben yapmıştım, ama ben, ben, ben, ben, bennnnnnnjdjdkdldldld

lafa gelince ata erkil toplum zırt pırt diyorlar kadınlar, uygulamaya gelince de hiş eleştirdiklerinin aksini yapmıyorlar ama. işinize nasıl gelirse öyle yapıyorsunuz valla. sizin anlatmadığınızı biz nereden bileceğiz ? belki de siz aynı şeyi yapıyorsunuz aaa filanca oğlan bana yazdı diye başka kızlara hava atıyorsunuzdur ?
Ben yapmadım. Yapana da karışmam. Biz bilgi alışverişi yapıyoruz. Malum erkekler milyon kıza yazdığı için. Bilgi almak diyelim jdjdbdj

Erkekler kulis mi yapıyormuş

Ben yapmadım. Yapana da karışmam. Biz bilgi alışverişi yapıyoruz. Malum erkekler milyon kıza yazdığı için. Bilgi almak diyelim jdjdbdj

tayyip gibi "zam" değil de, "fiyat güncellemesi" diyorsunuz yani. bu dediğinin olabilmesi için aşklarının hepsi sanal olması gerekir. yolda, sinemada, bir kafede, kütüphanede ya da bir resim fuarında tanıştığım kadını çevremdeki insanlardan kim tanıyacak da bilgi alacağım ?

tayyip gibi "zam" değil de, "fiyat güncellemesi" diyorsunuz yani. bu dediğinin olabilmesi için aşklarının hepsi sanal olması gerekir. yolda, sinemada, bir kafede, kütüphanede ya da bir resim fuarında tanıştığım kadını çevremdeki insanlardan kim tanıyacak da bilgi alacağım ?
Sadece sanal değil. Okul aynı ortam değil mi? İşyeri vs…

Fuar falan yazılınca aklıma şu geldi de ben parfüm kokusu ararken dağda bitki çiçek toplarken karşıma çiçeği eline alıp çıksa napabilirim ki Sjsjsj

buyur işte. yolda gördüğü dişi sineğe de ulaşmak istersiniz siz..... gördün, beğendin, sohbet ettin bitti. ötesi olursa, hanım ablalarım zaten size nasıl ulaşmanız gerektiğini söyler.dljkdlfjg

cevap vereyim: hyr

size 20 adim atilmadiysa, "merhaba" bile demeyin. tabii bu mevzularda. genel insan iliskilerinden bahsetmiyorum *smiling angel emoji*

cevap vereyim: hyr

size 20 adim atilmadiysa, "merhaba" bile demeyin. tabii bu mevzularda. genel insan iliskilerinden bahsetmiyorum *smiling angel emoji*

bu 20 adım murat kurum'un adım hesabına göremi ? eğer öyleyse arnavutköy'den bahçeşehir'e kadar yürümesi gerekir.

Açılınca bir tarafları kalkıyor

Açılabilir. Neden olmasın? Ama hani bir işaretler filan seziyorsa… O zaman daha isabetli olur:d Her halükarda kadının duygularını önce söylemesinde sakınca yok, kadından hiçbir şey götürmez. Eğer işaretleri doğru okuyamadıysa ve karşılığı yoksa da ufacık üzülür, geçer gider.

Bu hanım ablalarımızın hissiyatları pek kuvvetli değil mi? Ayırt edebiliyorlardır kime açılıp açılmayacaklarını herhalde.

Geri