Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir bayan bir erkekten hoşlandığında neden soğuk davranır?
Bugün muhalefet duygularim mi üstümde bilmem ama bir kadin agirbasli görünse ne görünmese ne. Elin adami bana agirbasli diyecekmis, hafif diyecekmis hic umrumda olmaz. Taniyinca ortaya cikmayacak mi kadinin ne oldugu.?
Bu cok komik bisey ya iste turk zekası diyorum ben buna yav adamdan hoslanr anam bi edalar bi tafralar adamn yaklasacagi varsada yaklasmaz zaten ben boyle tavrlari yadrgyorum yapm soguk degilse herkesle scaksam bi ona soguksam bence oda yadrgar ayrıyetten anlar hoslandgn icin boyle davrandgnı. Sonra ne olurrrr baskasyla olur adam gel bizim kızı seyret bir aglamalar bir yanmalar siz size soguk davranan erkege aclrmsnzki o size aclsn yanls anlaslmasn gidin boynuna bogazna sarln asgm dwyin demiyorum ama sunun dozunu bi tutturun ya :haha:
valla Başak tamda üzerine basmış bende konuyu bütünlemek adına soğuk olup kadının kalbini kaplayan tek şey dondurmadır diyorum ve her şeyi erkekten beklemek yanlış