Bir bayan bir erkekten hoşlandığında neden soğuk davranır?

Konu sahibi son olarak 4718 gün önce görüldü

• İlk hamleyi erkekten beklediği için

Kullanılan: 7 30.4%
  • Ağırbaşlı görünmek için

Kullanılan: 3 13.0%
  • İlgi çekmek için

• Erkeklerin bundan hoşlandığını düşündüğü için

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kendiyle ilgilenilmesini istediği için

• Diğer - Yorum ??

Kullanılan: 7 30.4%

• Kullanılan toplam oy
    23

Soğuk davranmaz, soğuk davranıyor gibi yapmaya çalışır...

Kadın soğuk davranıyorsa belki de sadece soğuk davranıyordur olamaz mı yani .

ben normal davranırım. hatta yakın davranmaya çalışırım. Güler yüz. Diğerlerinden bi kaç adım önde oldugunu hissettirim:=)

Soguk davranirim. Bir sebebim yok. Hoslansam da hoslanmasam da sirnasikca davranmak bana göre degil.

Bugün muhalefet duygularim mi üstümde bilmem ama bir kadin agirbasli görünse ne görünmese ne. Elin adami bana agirbasli diyecekmis, hafif diyecekmis hic umrumda olmaz. Taniyinca ortaya cikmayacak mi kadinin ne oldugu.?

Ağır başlı görünmek içindir herhalde

İlk hamleyi erkekten beklediği için olabilir

Bu cok komik bisey ya iste turk zekası diyorum ben buna yav adamdan hoslanr anam bi edalar bi tafralar adamn yaklasacagi varsada yaklasmaz zaten ben boyle tavrlari yadrgyorum yapm soguk degilse herkesle scaksam bi ona soguksam bence oda yadrgar :D ayrıyetten anlar hoslandgn icin boyle davrandgnı. Sonra ne olurrrr baskasyla olur adam gel bizim kızı seyret bir aglamalar bir yanmalar :D siz size soguk davranan erkege aclrmsnzki o size aclsn yanls anlaslmasn gidin boynuna bogazna sarln asgm dwyin demiyorum ama sunun dozunu bi tutturun ya :haha:

İlk hamleyi erkekten beklediği için.
çünkü bayanlar bu konuda çok alıktır
:D :p

Ben utandığım için pek bakamam uzak dururum ama hafiften yakın yakınında olmak isterim. Belki de ilgi görmek için yapıyorumdur. :dyg:

valla Başak tamda üzerine basmış bende konuyu bütünlemek adına soğuk olup kadının kalbini kaplayan tek şey dondurmadır diyorum ve her şeyi erkekten beklemek yanlış

Geri