Bir anlık hevesle alınıp hiç kullanılmayan şeyler

• Kullanıcı Muphem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Aze saz almıştı bir kere, saz kursuna gitmişti.. pozları görsen, bana sazını gösteriyor.. sanki bana Aşık Veysel olacak!
Klâsik Azecim ikinci hafta kursa gitmedi, sazı da açık arttırmada sattı.

Hazır bitki çayları..

Paketli sevmiyorum..

Ps3'e mass effect uclemesini almistim
Sene: 2007-2017 olan bir bundle
Hala oynamadim asfkj

Ps4 de ninja gaiden aldim yine 3 leme bundle , gel gelelim yine ps3 de oynamama ragmen satin alip oynamadim.

Normal baterimi satip (cok ses oluyor) elektronik bateri aldim.
Ancak tonlama kablolari skntili oldugu icin bir kac kullanip kaldirdim.
Tamirede vermedim. Sanirim sene 2009 falandi askerden gelmistim.

Bisiklet aldım... Rahat değil diye kullanmadım...

Oldukça rahat, ikinci bi bisiklet aldım. Gene kullanmadim.

Farkettim ki bahane uretiyorum, uçuncuyu almadim. Kapida iki tane bisiklet yatiyo şimdi

@Aze saz almıştı bir kere, saz kursuna gitmişti.. pozları görsen, bana sazını gösteriyor.. sanki bana Aşık Veysel olacak!
Ben de keman kursuna başlamıştım. 2 hafta sürdü. En azından tutmasını öğrendim… jfjfjf

Ben de keman kursuna başlamıştım. 2 hafta sürdü. En azından tutmasını öğrendim… jfjfjf
Takdir ediyorum seni.. artık ortamlarda söylersin, keman tutmayı biliyorum..
Aklıma şey geldi, yıllar önce kuzenim iş görüşmesine gidiyor.. işte ehliyetin var mı diye soruyorlar, o da var diyor.. iyi güzel diyorlar..
Bu diyor ki, ama ben ön ön gidiyorum, arka arkaya gidemem demiş..
Tabii olmadı işi, postalandı ahaa.
Ben de gitar heves ettim Z zamanında amcam Adana'da bir grupla sahneye çıkıyordu.. 25 dakika sürdü maceram.. gitarının da telinin de deyip anla işte bıraktım.

Takdir ediyorum seni.. artık ortamlarda söylersin, keman tutmayı biliyorum..
Aklıma şey geldi, yıllar önce kuzenim iş görüşmesine gidiyor.. işte ehliyetin var mı diye soruyorlar, o da var diyor.. iyi güzel diyorlar..
Bu diyor ki, ama ben ön ön gidiyorum, arka arkaya gidemem demiş..
Tabii olmadı işi, postalandı ahaa.
Ben de gitar heves ettim Z zamanında amcam Adana'da bir grupla sahneye çıkıyordu.. 25 dakika sürdü maceram.. gitarının da telinin de deyip anla işte bıraktım.
Herkesin bi enstrümental macerası var demek ki… fjjfjf

Yalnız olmadıgımı bilmek beni mutlu kıldı...
Hepi topu 3 gün sürdü bu maceram.... Daha ilk gün anlamıştım saz ve ben çok ayrı dünyaların insanıyız. asfhjk

başlığı görünce bi liste yapayım dedim:

xbox (yeğene verildi)
tablet (2 yıldır açılmadı)
eski bir thinkpad (1 saat kurcalandı kaldı öyle)
basketbol topu (the last dance izleyince gaza gelme)
akıllı bileklik (bilmiyorum)
bluetooth kulaklık (kabloludan devam)
french press (çok kahve içiyormuşum gibi)
jbl hoparlör (kafa şişiriyor)
saten pijama takımı (uyutmuyor)

Saten pijama alınır mı ya, saten olan hiçbir şey alınmaz
Projeksiyon cihazı aldım, niye aldım onu da bilmiyorum

Saklama kabı.. Alırsın ve öncekini depolarsın..

pandemi dönemi gitar almıştım. udemy'den ders satın alıp biraz öğreneyim demiştim. müzik kulağı olmayınca satmıştım.

saat. bir ara saatlere merak sarmıştım. f/p olsun, şık görünsün diye giriş-orta seviye saatler almıştım. biraz kullanımdan sonra saate baktığım mı var niye takıyorum düşüncesine girdim. saatler kaldı öyle kenarda.

vakumlu siyah nokta temizleme cihazı. duştan sonra bir, iki kere kullandım, atıldı bir kenara.

burun, kulak kılı için olan minik aletlerden almıştım. o da bir, iki kere kullanıldı atıldı kenara.

yakın zamanda bir hevesle tablet aldım. şimdilik kurcalıyorum öyle. bir yere gitmediğim sürece fazla elime almam gibi. umarım onu da bir köşeye atmam.

Bu başlığın tek sahibi @Plesk evet evet plesk yani ne görse lazim olur diye alıyor ve sonra ne mi yapıyor atıyor köşeye:D
yüksek enflasyon olan bir ülkede bugün almazsak hata yaparız. bir gün lazım olur elbet, dursun kenarda. bak sen deyince şu aklıma geldi, hahaha

serin havalarda evde üzerime çekerim diye temu'dan kimono almıştım. güzelmiş, beğendim. samuray gibi dolaşıyorum.

1000051175.png

bir, iki kere samurai jack gibi dolandım, sonra atıldı köşeye.

yüksek enflasyon olan bir ülkede bugün almazsak hata yaparız. bir gün lazım olur elbet, dursun kenarda. bak sen deyince şu aklıma geldi, hahaha

Ekli dosyayı görüntüle 125043

bir, iki kere samurai jack gibi dolandım, sonra atıldı köşeye.
Hahahahaha ne günlerdi temu maceralari mnxbcbcbchxx:D
Yanak lazım sanaaaa s.... g.... p... desin de gör:D

NEDEN KİMSE DM MESAJI DEMEMİŞ,

ALIRSIN VE HİÇ KULLANMAZSIN

SİZE SIK SIK DM GELMİYOR MU YA - - -

jinmiran-baby-rohee.gif

Yalnız olmadıgımı bilmek beni mutlu kıldı...
Hepi topu 3 gün sürdü bu maceram.... Daha ilk gün anlamıştım saz ve ben çok ayrı dünyaların insanıyız. asfhjk
Ben de aynısını gitar için kendime dedim, amcam o rock parladığı dönemlerde güzel çalıyordu, heves ettim ama 25 dakika sürdü.
Bizim ailede bir şey öğrenilmez.. adam 10 dakika gösterdi, benden sahne performansı bekliyor.. neyim ben lan gitar için yaratılmış birisi miyim ahaha senin de gitarının da.. dedim anla :*

Geri