Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
SATSANA BANA
güzel bir şeye benziyor güle güle kullandeğerinde teklifler değerlendirilir
Ben de keman kursuna başlamıştım. 2 hafta sürdü. En azından tutmasını öğrendim… jfjfjf@Aze saz almıştı bir kere, saz kursuna gitmişti.. pozları görsen, bana sazını gösteriyor.. sanki bana Aşık Veysel olacak!
Klâsik Azecim ikinci hafta kursa gitmedi, sazı da açık arttırmada sattı.
Takdir ediyorum seni.. artık ortamlarda söylersin, keman tutmayı biliyorum..Ben de keman kursuna başlamıştım. 2 hafta sürdü. En azından tutmasını öğrendim… jfjfjf
Herkesin bi enstrümental macerası var demek ki… fjjfjfTakdir ediyorum seni.. artık ortamlarda söylersin, keman tutmayı biliyorum..
Aklıma şey geldi, yıllar önce kuzenim iş görüşmesine gidiyor.. işte ehliyetin var mı diye soruyorlar, o da var diyor.. iyi güzel diyorlar..
Bu diyor ki, ama ben ön ön gidiyorum, arka arkaya gidemem demiş..
Tabii olmadı işi, postalandı ahaa.
Ben de gitar heves ettim Z zamanında amcam Adana'da bir grupla sahneye çıkıyordu.. 25 dakika sürdü maceram.. gitarının da telinin de deyip anla işte bıraktım.
Yalnız olmadıgımı bilmek beni mutlu kıldı...@Aze saz almıştı bir kere, saz kursuna gitmişti.. pozları görsen, bana sazını gösteriyor.. sanki bana Aşık Veysel olacak!
Klâsik Azecim ikinci hafta kursa gitmedi, sazı da açık arttırmada sattı.
yüksek enflasyon olan bir ülkede bugün almazsak hata yaparız. bir gün lazım olur elbet, dursun kenarda. bak sen deyince şu aklıma geldi, hahahaBu başlığın tek sahibi @Plesk evet evet plesk yani ne görse lazim olur diye alıyor ve sonra ne mi yapıyor atıyor köşeye![]()
serin havalarda evde üzerime çekerim diye temu'dan kimono almıştım. güzelmiş, beğendim. samuray gibi dolaşıyorum.

Hahahahaha ne günlerdi temu maceralari mnxbcbcbchxxyüksek enflasyon olan bir ülkede bugün almazsak hata yaparız. bir gün lazım olur elbet, dursun kenarda. bak sen deyince şu aklıma geldi, hahaha
Ekli dosyayı görüntüle 125043
bir, iki kere samurai jack gibi dolandım, sonra atıldı köşeye.
Ben de aynısını gitar için kendime dedim, amcam o rock parladığı dönemlerde güzel çalıyordu, heves ettim ama 25 dakika sürdü.Yalnız olmadıgımı bilmek beni mutlu kıldı...
Hepi topu 3 gün sürdü bu maceram.... Daha ilk gün anlamıştım saz ve ben çok ayrı dünyaların insanıyız. asfhjk