Ben ilgi budalası biriyim ya, eski beni ilgiye boğan değer veren insanları çabuk siliyorum bir açıklama dahi yapmadan sen bilirsin ne yaptığını gibi ucuz şeylerde söylerim muhattap olmamak için, eski sildiklerimin beni kıskanmaları hoşuma dahi gider hatta kıskansın isterim sonra soguyunca onlardan Yeni insanlarla tanışmaya bayılıyorum açıkçası yeni yüzler yeni SES TONLARI filan. sıcakkanlı bulduklarımla özellikle sesli iletişime geçerim, eski gerçek anlamda beni seven kişileri cebime koyarım, zaten cepte unutamıyorda beni derim , önüme bakarım '' bazen diyorlar Ee hani biz başkaydık aramızdaki samimiyet başkaydı gibisinden sitemler ediyorlar ama yapacak birşey yok ben ''dengesiz'' ve ilgi budalası biriyim Evet biz başkaydık demiştim sana bunu ama yeni yüzler güzel yazan beni yazılarıyla etkileyen kişilere tarzıyla beni etkileyen kişilere denk gelene kadar üzgünüm conim.''
Şeyide ekliyim, eski sildiklerimle ciddi anlamda samimi olabiliyorum hatta onların beni veya onun beni kıskanmasına bayılıyorum hoşuma dahi gidiyordu ama sıkılınca ondan şey diyorum bu durum beni rahatsız ediyor senin benden hoşlanacağın aklıma gelmezdi lütfen artık böyle şeyler yazma diyorum insanlar yanlış anlıcak filan ama tabi küs olmadıgımız veya onu silmedigim vakitler haricinde bir problem teşkil etmiyordu HEHEHEHEHEHEHEHE