Bir anda silen insan

Konu sahibi son olarak 802 gün önce görüldü
Mutlaka onun bir geçmişi vardır. Kendini ifade edememiştir ya da sen anlamamışsındır. Eğer ki birinin seni sildiğini düşünüyorsan "nedeni, nasılı" sorgulamaman gerekiyor zira o kişi asla seninle irtibata geçmek istemeyecek.

Farklı durumlar için farklı şekilde yorumlanabilecek bir davranış biçimi, bazen korkaklık bazen de asalet belirtisi.
Kararsız, kendinden emin olmayan, iletişim yeteneği zayıf insanların kaçma şekli.
Tahammül sınırı aşılmış, vakti değerli, kararlı insanların kendine değer verme şekli.

biri, beni sildi diye neden illa hatalı taraf ben olmuş oluyorum? karşı taraf sorunlu, her şeyi problem eden, yanlış anlayan ve iletişim kurmayı tercih etmeyen biriyse mesela. gidip ne diyeceğim ''sen neden hallendin annem?''dfklj beni önemseyen biri ise zaten gelip sorun ne ise konuşup, anlaşma yolunu seçer bir anda silmeyi değil. ben de öyle yaparım, eğer önem verdiğim biri ise konuşurum, anlaşamazsak o şekilde hikayemizi sonlandırırız. makul olan şey zaten budur.

olumsuz bir durum olmamasına rağmen götü kalkıp da silenler de oluyor. en azından ben genel tabloyu öyle yorumladım. yılda birkaç kez görüştüğüm çocukluk arkadaşımı bu listeye aldım, uygun bir vakit denk gelirsek kulağını çekeceğim.

karmaya
kendi kendine trip atan var mıdır acaba
gülerim ben

taam ya anladik bi anda sildin geri dönüşü yok asla konusmucan bidhaa tımım (:

bir insanı bir anda silmek, güçlü bir kişilik özelliği olarak empoze edilse de genellikle travmatik bir davranış biçimidir. ayrıca bir anda değildir o birikmişlik vardır, hiç beklemediğin bir anda gerçekleştiği için, bir anda deriz sadece. ayrıca, bu benim, bir anda silerim demeyeni dövüyorlar mı ?

bo bonom bor ondo solorom!

bir insanı bir anda silmek, güçlü bir kişilik özelliği olarak empoze edilse de genellikle travmatik bir davranış biçimidir. ayrıca bir anda değildir o birikmişlik vardır, hiç beklemediğin bir anda gerçekleştiği için, bir anda deriz sadece. ayrıca, bu benim, bir anda silerim demeyeni dövüyorlar mı ?

bo bonom bor ondo solorom!
sevdin mii tamm severim.. sildim mi bir kalemdeeeğ.

Gerçekten soğutmuşlarsa yaparım.

kolay kolay silmem
silincede merhaba der gecer gor gidirim

mutlaka bir açıklama yapar, nedenini sebebini kendimce söyler öyle silerim sileceksem. başkası beni böyle siliyorsa arkasından hiç bir şekilde yazmaması gerekiyor. bir şekilde iletişim kurup yazıyorsa, zayıflık göstergesi oluyor. haklı haksız fark etmeksizin böyle bir harekete maruz bıraktıysa da bıraktığının arkasında durması lazım, birikmişlikmiş, öfkeymiş, yok bilmem neymiş geçin onları... sana değer vermiyorum ile sana muhtacımın arasında bir sessiz çığlıktır ve bu noktada kişiyi kendi verdiği kararın ağırlığı altında bırakırım. kendine dair benden habersiz aldığı bir kararı ben değiştirecek değilim sonuçta yallah.

bi açıklama bile yapmamıştı...
ivanın yazdığını okudum da
bana hiçbir zaman değer vermemiş biri için bunca çaba boşaymış oysa ilk kez böyle kaybetmek istememiştim.

hicbir aciklamasi yoktur bunun
tepesi atmistir sizi silmistir
Sileni silin ki bosuna gitmesin
1 adim gelene 2 adim gitmek adettendir

hayat zaten yipratiyo
birbirimizin hayatini kolaylastirmamiz lazim
benimkini zorlastiran varsa silerim
ben de baskasininkini zorlastiriyosam silsinler
sevgi saygi bi yere kadar
yuk olmaya gerek yok

Geri