Bir alışveriş çılgınlığında satın aldığınız en saçma şey nedir?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bir alışveriş çılgınlığında satın aldığınız en saçma şey nedir?

Yok aldığım her şeyi kullanırım lüzumsuz Alışveriş yapmam

Saçma sapan aldığım bazı makyaj ürünleri... kullanmadiklarimi ya kardesime ya yegenime verdim ileride kullansin diye hfjdhf bazilarini da sattım iyi para kazandım ama keşke almasaydim dediklerim çok oldu... bir değil ki resmen bilinçsizlik... parasız kalınca anladım...

Saçma sapan aldığım bazı makyaj ürünleri... kullanmadiklarimi ya kardesime ya yegenime verdim ileride kullansin diye hfjdhf bazilarini da sattım iyi para kazandım ama keşke almasaydim dediklerim çok oldu... bir değil ki resmen bilinçsizlik... parasız kalınca anladım...
Mesela dior allık mı

• Hehe
Tepkiler: Aze
Mesela dior allık mı
Yok ondan memnunum kullanıyorum cogu zaman ama sephora batırdı beni zamanında... çok gereksiz ürünler aldığım oldu. Galiba sadece iyi hissetmek için miydi onu da bilmiyorum ama harcayinca mutlu oluyordum kart ekstresini görünceye kadar hfjdhfhd

Yok ondan memnunum kullanıyorum cogu zaman ama sephora batırdı beni zamanında... çok gereksiz ürünler aldığım oldu. Galiba sadece iyi hissetmek için miydi onu da bilmiyorum ama harcayinca mutlu oluyordum kart ekstresini görünceye kadar hfjdhfhd
Hsjdkdkdkkd nE kredi kartından harcayınca paramızdan mı gidiyoooo

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Yakında bir daha dolandırırlar ikinizi de..

Hayatımda işe yaramayan hiçbir şeyi tutmam. Sırf alışveriş olsun diye de saçma bir şey almam.

Zenginlere bak be satın alıyorlar.

Geri