-
-
-
-
-
Bir alışveriş çılgınlığında satın aldığınız en saçma şey nedir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesela dior allık mıSaçma sapan aldığım bazı makyaj ürünleri... kullanmadiklarimi ya kardesime ya yegenime verdim ileride kullansin diye hfjdhf bazilarini da sattım iyi para kazandım ama keşke almasaydim dediklerim çok oldu... bir değil ki resmen bilinçsizlik... parasız kalınca anladım...
Yok ondan memnunum kullanıyorum cogu zaman ama sephora batırdı beni zamanında... çok gereksiz ürünler aldığım oldu. Galiba sadece iyi hissetmek için miydi onu da bilmiyorum ama harcayinca mutlu oluyordum kart ekstresini görünceye kadar hfjdhfhdMesela dior allık mı
Hsjdkdkdkkd nE kredi kartından harcayınca paramızdan mı gidiyooooYok ondan memnunum kullanıyorum cogu zaman ama sephora batırdı beni zamanında... çok gereksiz ürünler aldığım oldu. Galiba sadece iyi hissetmek için miydi onu da bilmiyorum ama harcayinca mutlu oluyordum kart ekstresini görünceye kadar hfjdhfhd
Tamam yemiş gibi yapıyoruz ok ?Yok aldığım her şeyi kullanırım lüzumsuz Alışveriş yapmam
Onları da kullanıyorum bu arada kdkdkdkkxTamam yemiş gibi yapıyoruz ok ?