Biontech mi Sinovac mı daha etkili? Biontech aşısı kısırlaştırır mı?

Konu sahibi son olarak 1203 gün önce görüldü
moruk sen aşı olsan bile bu kafayla çok yaşamazsın, ziyan olmasın bari olma sen.

sen git çene yorumla ak asdgşlajsdgşklasjgşsadgjsad bilim irfan senin neyine

la olum basgit allahin kekosu seni.
adama, Avrupa ilac ajansinin verilerini veriyorum adam bana doktorun sattigi ilaç fotosunu atiyor senin sorgulama kapiseten yoksa denek olmaya raziysan o senin cahilligin yaW Moruq OKadAR BiLimAdAMi YaLan mi sölüyor lafi busefer OkaDaR DoKtoR YaLan mı soLuceK kafa yapisi zaten sen git aşı ol durma bu kafayla yasamazsin fazla
asi olduktan sonra buraya gelip aşı olmuşam kurban yat etkisi yok diyecek kadar inanmışsın Aşı: evet ben aşıyım eger benim yat etkim varsa hemen gösteririm merak etmeyin öyle 1 saat icinde yan etki gözükmezse yasiyacaksiniz demektir <3 pauahahaahahahah

Son düzenleme:
Sorgulama yeteneğim var , bak mesela Fitoterapi nedir önce onu bir öğren.

Adam diplomalı aktara yürekten inanıyor sonra keko biz oluyoruz.

Yaşın kaç bilmiyorum ama beyin yaşın çok net 11-12 o yüzden seni engelliyorum. hayırlı forumlar

çağla şikelin programına para ile katılıp zayıflama kürü satan adamı gelmiş linkle falan destekleyip savunuyor, mağara kaçkını ya adsfjsadjfsad

neyse.

adamı savunmuyorum verdigi veriyi paylasıyorum
adammı yazdı o verileri?
keltoş seni ,
kaç milyon kişi yürüyüş yaptı maskeleri yaktı özgürlük istedi hangisini televizyonda haberlerde gördün?
gerçi senin kafa yapısı şu Aşının yan etkisi olsa veya öldürse haberlerde söylerler
son dakika: biontech aşısı veya farklı bir aşı ölüme yol açtı. bugün öğle saatlerde aşı olan 2 kişi kalp krizi geçirerek vefat etti.
daha çok beklersin :) böyle bir haberi televizyonlarda

kendi bulduğu aşının gelecekte ortaya çıkaracağı etkilere karşı aşı olacaklara tazminat isteyememe sözleşmesi imzalatan bilim insanı...... bence de sen bir sus...... sorumluluk almayan bilim insanının aşısını olmam.....NET Biontech aşısını olmuyorum olanada mani olmuyorum iyi aşılar
11.jpg
bukadar net.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1399579852.jpeg xs

Son düzenleme:
Valla hicbirini olmak istemedim yan etkisi kestirilemiyor diye biontech de imza aliyorlardi ben de ilk randevude olmadim sonra sinovac oldum
Artik mecbur biraktilar napayim bu ayin sonunda yine var kolum uyusuyor benim

Geri