Biontech mi Sinovac mı daha etkili? Biontech aşısı kısırlaştırır mı?

Konu sahibi son olarak 1203 gün önce görüldü
Annem ve babam sinovac oldu biz üç kardeş biontech, ev karma oldu ne ararsan var

alman hükümeti aşı olmayanları neden sınır dışı etmiyor........ üstelik aşı da kendilerinden..... aşı olmak vatandaşlık görevi olmalı...... ah eski faşist almanya ah.......

Aşıda zorlama olmasa bile bazı kısıtlamalar geleceği biliniyor ki bu da bir çeşit zorlama sayılacak çünkü burada amaç insanları zorlamak değil, aynı zorlukları bir daha yaşamamak. Virüse yakalanan kişi sadece kendini riske etmiyor ve başkalarının hayatını da etkiliyor yoksa hayatında grip aşısı bile olmayan bu kadar insan gidip aşı olmazdı.

Zamanla netleşir @yoSun cuğum ve belki de yerli aşı da biter ve o yönde seçim yapanlar olur fakat işte önemli olan bu süreçte yakalanmamak.
Leftym.
Anliyorum bir an önce kurtulmak isteyislerini insanlarin.
Ama daha 10 dakika evvel bir haber okudum.
Diyor ki; Delta varyanti nüks ederde, asi olanlar bile karantina altina alinacak.Kisitlamalar olursa onlar da etkilenecek.
Ne anladim ben bu sevisten?
Yani her sey o kadar mantiksiz ve verimsiz ki.

alman hükümeti aşı olmayanları neden sınır dışı etmiyor........ üstelik aşı da kendilerinden..... aşı olmak vatandaşlık görevi olmalı...... ah eski faşist almanya ah.......
Onlar biontech bile olmuyor hahaha amerikan aşısı bekliyorlar düşün kuzenim orda :D

türkiyeye girmek için aşı şartı isticeksin bunlardan aslında...... fethiyedeki devre mülke gidemicez diye 5 doz aşılanıp gelir bunlar......
Sence öyle birsey yapar mi reisin hahaha turist gelsin diye yarindan itibaren pazar serbest ve aksam 12ye cekiliyor sokaga çikma yasağı;) herşey turistler icin:p

türkiyeye girmek için aşı şartı isticeksin bunlardan aslında...... fethiyedeki devre mülke gidemicez diye 5 doz aşılanıp gelir bunlar......
Gelemesek bile kolumuz uzundur.
Catla da patla.

oggy bugün ne güzel konuşuyorsun. gel öpeceğim.

Geri