Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Asi olanlar asi olmayanlari zorlayamaz.
Ama asi yanlilarin yaptigi tam da bu.
Bu virusu asi bitirmeyecek.Asi olanlarin da hasta olmiyacagina dair 100 de 100 bir garantisi yok.Asi olup yine hastalanlar var ve asi oldu diye virusu yaymiyor mu simdi bu hastalar?
10 sene önce domuz gribi vakasinda asi olan bir arkadasim iki sene evvel narkolepsi hastaligina yakalandi.Hayati yok.
Ve pandemixin risklerini o zaman göz ardi ediyorlardi.Öve öve bitiremiyorlardi.Su an bu asilarda yapildigi gibi.
Birakin anlamadiginiz islere burnunuzu sokmayin demelerinizi.Arastiriyoruz herhalde.
Ben güvenmiyorum ve zorla güven olusturamazsiniz.Birakin bu baskici hallerinizi.
Herkesin kendi secenegi.
Bana kimse birşey söylemedi. Dün aşıdan sonra direk çıktım hastaneden sonra dükkana gectim. Günlük yaşantıma ve iş hayatıma devam ettim . Bu durum akşam saatlerine kadar normal şekilde devam etti. Ancak akşam geç saatlerde kolumda anlamsız bir ağrı ve şişlik oluştu. Bugün ise hem kol ağrısı hemde sol göğsümde ağrılar oluştu. Hafiften ateş var.
Alkol aldın mı ?
YOk özellikle almadım. Ama doktora gittim. Olağan şeylermiş o yüzden ilaç verdi.
ya bunlarin kafa yapisi herkes kopek gibi aşı olacak düşüncesine sahip, düşünce yapisina baksana ıyyyyyyy..Bugün istegim dışında bana aşı yaparlarsa _ birgün bilimsel şeyler uydurup böbreğimizi baskıyla alırlar _ buna faşistlik denir .bilim din değildir .dün ak dediğin bi bakmışsınız kara olmuş .bilim sorgulanır .din sorgulanmaz .bilimi sorgulamayan bağnazdir .deyip forum hareketlensin