Biontech mi Sinovac mı daha etkili? Biontech aşısı kısırlaştırır mı?

Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü
@climax size sorduktan sonra ailemi Sinovac aşısına yönlendirdim. Evdeki herkes Sinovac aşısı oldu. Herkese bu denli etki ettikten sonra acaba Bionteche haksızlık mı ettik diye düşündüm. Özellikle Sevgili Shinigaminin yorumlarını okuduktan sonra.
Gerçi Biontech erken dönemde başarılı fakat orta ve uzun vadede sonuçları öngörülemiyormuş.

ya çin'in ipeğine, halısına, kızına ve aşısına güvenmeyin deyip duruyor bütün avrupa. eee bu kız da yüzünü batıya dönmüş bi insandır yanii. biontech'e karşı antipati besleyemiyorum, keşke bi doz da bana yapsalar. :emoji_broken_heart:

onu teee yıllar önce bizim atalar söylemiş orhun yazıtlarında....aşısına dememiş olabilirler..... aşı geçmiyor, evet:emoji_walking:

Ne kadar koruyomuş peki? Her sene aşı olacak mıyız? Bi de bu alman aşısı damar tıkanması mı ne yapıyormuş doğru mu?

demekki penise giden damarlari tıkıyor.
o da kısırlık , iktidarsızlık yapıyor.
ben ikna oldum , yine climaxlandim

Alman aşısını yapan adam bilmiyor yan etkilerini .videosunu izledim bilmiyorum diyor _ google amcaya yazıp bulun . _ herkese vura vura bulacaklar

Screenshot_20210618-210213.jpg

sad yaLaN sOlUoSuN taaammı Ihihihhh .s

Son düzenleme:
aŞıNıN yAN eTkiLeRi yOk tAmAmmI miLaderim? hEM böLe BişEy oLsA TeLeVizyOndA Maberlerde ÇıKarDı

Geri