Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alo nun mavi jel çamaşır deterjanı var libre kokuyor gerçekten onu alBingo da 200 lira olmuş ya, ama hak ediyor parasını
Konu tüketim tercihi değil, yoksulluğun insanlara bir utanç gibi yüklenmesi.Ne şartı be adam range rowerlerle sabah bim kapısının önünde bekliyor
Kimseye bişey yüklenmiyor ortamlarda zenginiz deyip bişeyi begenmeyenler ucuzluk yarısina giriyor. E şartlar falan hikaye yaniKonu tüketim tercihi değil, yoksulluğun insanlara bir utanç gibi yüklenmesi.
Normalleştirelim miKonu tüketim tercihi değil, yoksulluğun insanlara bir utanç gibi yüklenmesi.
file mi gidiyon sen çok pahalıo değilde filenin kağıt poşetleri çok gıcık değiştirsinler onu....
ucuz olan ne var ki aşşağı yukarı hepsi aynı xdfile mi gidiyon sen çok pahalı
bim var ucuzucuz olan ne var ki aşşağı yukarı hepsi aynı xd
Ordan sebze meyve alınmaz ki xdbim var ucuz
aşağı yukarı aynı değil file pahalı
a101de hiç bir ürünü etiket fiyatıyla alamadım o yüzden hiç uğramam
en iyisi bim hem ucuz hem sağlıksız
@climax önceden bir yorum yapmıştı ancak aramada çıkmadı. Eşinin istediği bir şey için "Sabah sabah BİM sırasındayım" yazmıştı. Neyse denk gelirsem konuya eklerim.![]()
Bim"de ayaklı kase satıyorlardı. Hanım al dediydi. Sabah dükkanın açılmasıyla kaseye saldırmam bir oldu. Varoş kadınlar benden hızlıydı. Gereken mücadeleyi veremedim. Kaseyi kaybettim.
Bundan size bahsetmiş olmalıyım. Ama bunak olduğum için hatırlamıyorum. Keşke @Lefty nin onda biri hafızam olsaydi.