BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Utanmadım utanmıyorum :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Var böyle bakanlar olaya Lefty Hanım. Ucuz market ya, ucuz olanı tüketmek ayıp sanki gibi bakanlar var.Niye utanılıyor ki?
Haklısın, telefon markasına bakıp insan seçen bir toplumda şaşılacak bir durum değil elbette.Var böyle bakanlar olaya Lefty Hanım. Ucuz market ya, ucuz olanı tüketmek ayıp sanki gibi bakanlar var.
Marketleri statü göstergesi olarak kodluyorlar zihinlerinde. Bim en alt sınıf, Migros orta sınıf, Metro üst sınıf gibi.
Kendisi marketleri böyle kodladığı için de utanıyor kendisinin BİM poşeti ile görünmesinden.
Geçen ben de pastorize süt arıyordum. Migros, metro, evime yakın yerel marketler hepsine baktım yok. Sonra BİM de buldum…muhteşem şeyler var oralarda:d
Bugün bir uğrayayım ben de.Geçen ben de pastorize süt arıyordum. Migros, metro, evime yakın yerel marketler hepsine baktım yok. Sonra BİM de buldum…
Eskiden sadece mahalle arasında bakkallar vardı ve herkes oradan alışveriş yapardı. Market ya da mağaza ile statü belirleyenler bilmeli ki bu marketlere ya da mağazalara girip alışveriş yapan şirket ya da otel sahipleri de var. Hatta bazı firmalar personeline verdiği alışveriş kartını bu mağazalardan ya da marketlerden temin ediyorlar. Ramazan kolisi siparişi en çok bu marketlerden yapılıyor.Bu böyledir. Utanmıyorum diyen yalan söyler. Ucuz market müşterisi olmak seni ucuz gösterir
Elinden LCW poşeti varken Vakkoya giremesin. İnsanda biraz gurur olur.