ibadeath
Elmas Üye
Tmm senin için gidicemSen de git ilk fırsatta, güzel şeyler var.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tmm senin için gidicemSen de git ilk fırsatta, güzel şeyler var.![]()
Yavrum ayıp ediyorsun ben gibi bir sioyaBüm posetinden utanacak kadar zengin biri napsın forumu. Normal yaşantısından buraya zaman kalmaz yani.
Hanginiz utaniyor merak ettin![]()
Hoslandiginiz insanin cokta umrunda oldugunu sanmam bir posetinPara verip alıyor olmak karizmatik bile sayılabilir. Düşünsene hoşlandığın çocuk/kız sırada bekliyor sen evden getirdiğin pazar poşetini cebinden çıkarıyorsun.
Her defasında yanında taşımak zor oluyor ya
Aaa öyle deme W. Bir kız birinden gerçekten hoşlanmışsa poşetin üstündeki desene kadar inceler. Yani ben öyleyimdir en azından… ıfjfjjfHoslandiginiz insanin cokta umrunda oldugunu sanmam bir posetin![]()
1-2 parça bir şey aldıysam zaten elimde taşıyorum, marketler evime çok yakın. ama bilinçli alışverişe çıkıyorsam mutlaka yanıma alıyorum.Her defasında yanında taşımak zor oluyor ya![]()
Angieee yanlis seylere odaklaniyorsun. Odaklanman gereken onun birinci derece akrabalari.....Aaa öyle deme W. Bir kız birinden gerçekten hoşlanmışsa poşetin üstündeki desene kadar inceler. Yani ben öyleyimdir en azından… ıfjfjjf
Giderim bir ara.@Lefty gittin mi
Bim aktuel ürünleri erken saatte tükeniyor acele bundan : ))Giderim bir ara.Ne acelesi var ki?
Dün uğradım.Bim aktuel ürünleri erken saatte tükeniyor acele bundan : ))