Bim poşetinden utanmak

Konu sahibi son olarak 3037 gün önce görüldü
Ben poşet tasimayi sevmiyorum.Isterse en buyuk marka olsun

Ay demeyin öyle.. Yurtdışında en çok aradığımız poşetti kendisi.. :kiki: Bir çok tarihi bölgede fotoğraf çekecek Türkler için olayı ticarete döküp satabilirsiniz €1,00 'dan.. :kiki:

Dağlarında çiçekler açar, askerleriyiz cart curt. Yine zehrini akıtmış buraya. Buruşuk hibine.

poşetinden utanmamda bana hitap eden bir yer değil. birincisi alkol satmıyor sırf bu sebeple alkol sattığından dolayı migros favorimdir. yoksa benim marketten aldığım şeylerin hepsi her markette aynı fiyat sigara, ekmek, su , alkol

bazen markete gitmeye üşeniyorum

Bazen Migros'taki etiket fiyatlarından kasanın haberi olmuyor. Yada etiketleri yapıştıranların kasada ne hesaplanacağından haberi olmuyor. Kaç kere fazladan para ödemişliğim var. İndirimli diye alıyorum, bindirimli çıkıyor. Belkide bunu bilerek yapıyorlar.

Bim poşeti den utanmayin. Sizin gibi açlar için çok bile. Ehonomi coh eyi
Macrocenterdan selamlar. Daha bunlar iyi günleriniz. O kadar büyüyecek ki ekonomi, tezek yakacaksınız. Olsun. Ama imam hatip var.

Ben gratis poşetinden utanıyorum ,p

Bimden alışveriş yapmayanlar olarak çok tatlı çok zenginiz yine.
Yakınımda yok, sigarada bulamıyorum. Manav reyonu yok denecek kadar az.
Çakma ürünlerini de sevmiyorum.

Paramın delisi değilim nerde kaliteli fakat ucuzsa onu alır kullanırım aynı malı niye daha pahalıya alıyım yada Alkol satan bir iş yerinden alısveriş yapayım ?

Neden Arap marketi zengin edeyim.

Ucuzlugunu bilemem ama sermayesinin kaynagini dusununce "Fakir" ile ortusuyorsa ingilizceye cevrildiginde
fonetik olarak durum ozetleniyor aslinda.

Geri