Bim poşetinden utanmak

Konu sahibi son olarak 3036 gün önce görüldü
Burjuva adeti. Canınız puding çeker, yakındaki ilk bim şubesine girersiniz. Bir de etken limonatıyı kaparsınız havada. Kasa işlemini atlattıktan sonra kendinizi dükkanın dışına atarsınız. Birkaç adım atmışsınızdır ki o da ne?

Karşıda dostoyevski ve felsefe üzerine uzun sohbetler yaptığınız ahbabanız. Göz göze gelirsiniz. İki taraf da istemsiz utanır. Burunlarda o tarhana kokusu. Ütülenmiş kıyafet, pazar banyosu kokusu. Tüm o lümpenlik gözyaşı olarak akmaya başlar.

giphy.webp

Eskidendi o kompleks ya. Valla şimdi bim a101 şok falan kral marketler yani.

Hoşgeldiniz diyor ya her seferinde o yetiyor.

Ergenlikte utanıyordum şimdi takmıyorum

O değilde ben bime şok poşetiyle girmeye utanıyorum ya
Kendimi ihanet ediyormuş gibi hissediyorum arkadaşlar :T:

Bu arada kasiyer kız güzel olursa utanmak yerine bir tane fazla poşet daha istiyorum.
Bunuda söylemek istedim.

karşı devrimcilere para kazandırmayın. Lan lafa gelince mangalda kül birakmiyorsunuz onun askeriyiz bunun izindeyiz dağlarında çiçek açar falan diye, gidip on kuruş ucuz diye bunlardan mi alışveriş yapıyorsunuz. lan sizin gibi adama ülke mı emanet edilir?

Yukarıya katılmıyorum . Herkesin migrosa parası yetmiyor.

Neyse ben utanmıyorum ama genelde abur cubur a101 yakın olduğu için oradan alıyorum.

Hiç öyle bir çekinmem olmadı ama
Migrosu gezmek daha keyifli bence birde bimde her marka yok

oo lari hanım karikatürlü örnek vermiş helal tebrik bravo

İnstagram hesabımda bim a101 şok aktüllerini takip ediyorum ben siz nedionuz ya

Sonradan görmeler utanabilir ama benim gibi fekir gelmiş fekir gidecekler ya da kendinden emin böyle sacmasalak şeylere takilmayan insanların hissedecegi bir şey değil.

lümpen lümpeni görünce
lülülü dermiş

migros'u pahalı bulan arkadaşlar, aslında bazen migros'a öyle ürünler geliyo ki en dandik marketteki üründen daha ucuz oluyo. ama aynı ürün migros'ta bim'dekinden daha ucuz olsa da hepimiz gider yine bim'den alırız alacağımızı. çünkü hiç bilmediğim bi yerdeyken bim bulup girince kendimi güvende hissederim ve bunun bir karşılığı olmalı djjdjd iyi ki varsın bimmm.

Geri