Oyun Bilmediğim bir şey söyle

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Felemenkçe "tırmata" veya "fırmata" diye bir şey bulamadım :(

Ne suratini asiyosun be :p Trabzon/Rize yoresinde demek istemistim

haddiniz gençler haddiniz.
bilmiyorsunuz

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Şarkıların zihnimizde bazen neden tekrar ettiği.
Bir deney işitmeden sorumlu bölgenin şarkıya ara verildiğinde de etkin olduğunu gösteriyor. Yani beynimiz şarkıyı duymaya devam ediyormuşuz gibi davranıyor.
Bu nedenle beyinde işitsel verilerin değerlendirildiği bölge ile bellek, özellikle de kısa süreli bellek arasında bir bağlantı olduğu düşünülüyor.

Kelebekler 1 gün yaşar
:dd

1887’de doğan Nellie Bly, New York’un korkunçluğu ile ünlü akıl hastanelerinden biri olan Blackwell’s Island Insane Asylum’a kabul edilmek için akıl hastası numarası yaptı. Bly’nin ardından gelen gazete ifşası, Amerikan gazeteciliğinin gidişatını değiştirecek ve şimdi araştırmacı gazetecilik olarak bilinen tamamen yeni, sürükleyici bir habercilik tarzı yaratacaktı.

İncirlerin içinde arı cesetleri var.

Bir arıyı öldürdüğünüzde arı 'beni öldurdüler' mesajı veren bi feremon salgılar. Arının mensup olduğu sürü yakınlardaysa, bölgeye uçar.
Arı öldürmeyin yani. Özellikle ormanlık alanlarda.
Bu bal arılarının eşek arılarından korunmak için evrimsel süreç ile kazandıkları bi özelliktir .

Hamam böcekleri insanlardan tiksinir yanlışlık ile temas ederse kalp krizi geçirir ölürmüş.
Bunu bildiğini sanmıyorum Sjsjsjs

Cristiano Ronaldo babasını alkolden kaybetmiştir. Kanser hastaları ile özel ilgilenir. Düzenli kan bağışı yapar ve kan vermek için dövme yaptırmamıştır.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bilascık oyun oynayalım canım sıkıldı zaman geçer belki biraz da aklıma birşiğler gelir hem.

Evet, leğdizemcentılmını, mını ha,
bakın daha romantikliğim üstümde, size bilmediğiniz bir beyit yazayım;

eger mihrun eger cevrun ne gelse razıyam senden
ne vaşla oluram handan ne hicrana melalüm var

-SADECE MASTOR'DA- gugıl amucanızda çıkmaz sanmam.

ilk sayfada iki kişi "şey ayrı yazılır" demiş
biri de "herşeyi çok biliyosunuz" demiş
ben de böyle "şey"lere takılıyom napiyim...........

Geri