Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim potansiyelim bu kadar mal olmayı ben seşmedim Allah direkt böyle yaratmış kaderim der geçerim neydi o ya kaderse işerim miydi kadere ağlamak benim kaderim de var ama onu Müslüm diyor
neyse ben bilgilenmeye girmiştim hepsi gugulda var bunların ya niye karga'yı kandırıyorsunuz
Sezeryan Jül Sezar’dan geliyor. Sezar’ın annesi normal yolda doğrumayı başaramayınca annenin karnına alarak Sezar’ı almışlar. Böylece tarihte ilk sezeryan ameliyatı bu şekilde gerçekleşmiş
İsveçliler soğuğa dayanıklı olabilmek için yağ tüketimini bizden kat be kat fazla yapıyorlar. Balık ana öğünleri, bunun dışında geyik eti ve hatta ayı etini bile tüketiyor Vikingkler