scope
Platin Üye
katılıyorumBence dinle bilim tamamen farklı
bence de
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
katılıyorumBence dinle bilim tamamen farklı
Hiç bu mindere giresim yok aslında. Ama çekiyorlar sürekli. İlginç olan aradan geçen yirmi yılda değişimler olmuş. İnananlar daha sorgular, inancsizlar daha toleranslı hale gelmiş. Katılır misin bu tespitime?Forumsalcılar din felsefesi tartışıyor.
ircciler şokta. Ne çok özlemişim şu manzarayı.
Öyle öyle. Yani ben senden yakında “Hadisleri reddeden bir kuran müslümanı” çıkmasını bekliyorum. Doğrultu o taraf.Hiç bu mindere giresim yok aslında. Ama çekiyorlar sürekli. İlginç olan aradan geçen yirmi yılda değişimler olmuş. İnananlar daha sorgular, inancsizlar daha toleranslı hale gelmiş. Katılır misin bu tespitime?
Tek çare Kur'an Müslümanlığı, her derdin ilacı burda.Öyle öyle. Yani ben senden yakında “Hadisleri reddeden bir kuran müslümanı” çıkmasını bekliyorum. Doğrultu o taraf.
Şakası bir yana bunun da dünyanın içinde bulunduğu iklimden bağımsız olmadığını düşünüyorum.
Tasdik etmiyorlar , ama oryantalistler ve modernistler bunlari guzel uyarliyor.Evet Aslında bazı kendini bilmezler de çok iyi biliyor ki bilim Kur'an'ı tasdik ediyor. Kimilerinin gözleri olup görmemesi kulakları olup duymaması ortaya çıkan gerçeklerin doğruluğunu değiştirmiyor. İlla birilerinin gözüne parmağımızı sokmak gerekmez hahaha. Herkes Kendi İşine geldiği gibi anlıyor Bırak herkes öyle bilsin.
Eyvallah saygı duyuyorum.Tasdik etmiyorlar , ama oryantalistler ve modernistler bunlari guzel uyarliyor.
Bu yaklasiminiza katilmiyorum
Bu konu icerisinde kufur etmeden konusabildigim icin ben de kendime saygi duyuyorum.Eyvallah saygı duyuyorum.