bi de tavuk etinde ıspanaktakinden daha fazla demir varmış.kime inancaz mübarek sen söyle![]()
Fikrim yok. Ayrıca dalga geçmiyorum şu an.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi de tavuk etinde ıspanaktakinden daha fazla demir varmış.kime inancaz mübarek sen söyle![]()
Fikrim yok. Ayrıca dalga geçmiyorum şu an.
ben de bir gerçekten dem vurmaktayım şu an
ben vardım.belli bi düzeye kadar tek başına zararı yok.tansiyon şeker sigara gibi diğer damar sertliği risk faktörleri ile birleşince kalp damar sağlığı ve inme açısından sorun teşkil ediyor.Alakası yok.
Ayrıca bilim hala kolesterol konusunda ortak bir noktaya varamadı.
ben vardım.belli bi düzeye kadar tek başına zararı yok.tansiyon şeker sigara gibi diğer damar sertliği risk faktörleri ile birleşince kalp damar sağlığı ve inme açısından sorun teşkil ediyor.
ispat aterom plağı patogezi.kolesterol olmadan köpük hücreleri oluşmuyor.ne demek ispat? dünya yuvarlak desem ispat mı isteyeceksin?Hocam ispatınızla beraber alayım bunu
ispat aterom plağı patogezi.kolesterol olmadan köpük hücreleri oluşmuyor.ne demek ispat? dünya yuvarlak desem ispat mı isteyeceksin?
bu da ispatlı cicim.televizyon doktorlarına bakma sen.Dünya yuvarlak dersen tabi ispat derim ki ispatlanmış bir şey.
Neyse kardeş siz devam devam
bu da ispatlı cicim.televizyon doktorlarına bakma sen.