Bilgisayarım çok yavaş ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 4331 gün önce görüldü
Oncelikle Combofix programini kurup calistirmalisin onun akabinde Cc Cleaner kurup on bellegi ve cerezleri temizlemelisin Hard disk bad sectör olmussa onunda düzeltilmesi gerekli bunun disinda RAM belleginide yukselterek donma ve yavaslama sorununa cozum bulabilirsin :)

Oncelikle Combofix programini kurup calistirmalisin onun akabinde Cc Cleaner kurup on bellegi ve cerezleri temizlemelisin Hard disk bad sectör olmussa onunda düzeltilmesi gerekli bunun disinda RAM belleginide yukselterek donma ve yavaslama sorununa cozum bulabilirsin :)

Bunların hepsini nasıl yapıcam ki :(
kei* yok soğutucuda çalışıyor ısınıp kapanmasından değil aynı şeyi ben tekrar yaşadım aldığım yere götürmüştüm adam saolsun yapmıştı babada gösterdi ama biryerde yanlış yapıyorum işte ama nerde bende bilmiyorum :(

Evet yani 2.sekmeyi açamıyorum çok donuyor.

Mavi ekran ciktigi zaman

TEKNİK BİLGİLER * * * STOP: 0x00005 buna benzer numaralandirilmis bir hata kodu olacak sen STOP sekmesinden sonraki hata kodunu bana yazarsan sorunun nereden kaynaklandigini söyleyebilirim .

Tabiki ne zaman musait olursan :) Hata kodunu yazdigin zaman O zaman sorunu net bir sekilde anlamis olup ona gore yardimci oluruz :)

Geri