Bilgisayarım çok yavaş ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 4327 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda bir sorun var format attım,ama bilgisayarım internete girince çok yavaş ve sorun yaşıyorum şuan telefondan giriyorum bazen de kendi kendine atıyor kapanıyor yani ne yapmam lazım bilginiz varmı. Şimdiden teşekkürler.

Bir bilgisayarcı götürebilirsin. Bana da olmuştu bir kaç yıl önce. İnternetten bir virüs kapmıştım. O da baya derinlere girmiş, formatla atamadım :D içinden bir şeyleri falan değiştirmişlerdi. Son çare olarak aklında bulunsun :)

en son çare o bana yeniliklerle gelin :kiki:

interneti at gitsin derinlerdeki viruslarla ugrasmak istemiyorsan : )

o zaman hiç kullanamam akıllım :cici: Windows Update programını çalıştıryorum bakalım ne olacak :(

Özelliklerini bir yazsanız ona göre değerlendiririz.

şuanda güncelleme yapıyorum ama samsung Windows 8 i7 böyleydi sanırım:cici:

o zaman taksit taksit at. cd romdan başla harddisk, ses kartı, ekran kartı devam et Allah ne verdiyse :D
yok yok yapcam inat ettim 1 kez daha böyle olmuştu kurtarmıştım :D birde şey virüs programı ne kullanmalıyım sizce fikri olan varmı ?

özellikler tam olarak bunlar olmuyor ama taksitleri bitmediyse iyi bir bilgisayardır win 8.1 i yüklüyorsa ondan dolayı yavaşlamış olabilir :cici:
hımm anladım du bakalım güncelleme yapsın da 91 güncelleme beni bekliyor :D

virüs programı olarak hiçbirşey kullanma
Windows defender yeterli oluyor ben hiç kullanmam bugüne kadar hiç sorun yaşamadım :)

virüs programları bilgisayarı kasar anlamsız bloklar koyar :D

norton kullanıyorum hiç birşey yüklememe izin vermiyor kör olasıca :(

yok yok yapcam inat ettim 1 kez daha böyle olmuştu kurtarmıştım :D birde şey virüs programı ne kullanmalıyım sizce fikri olan varmı ?

Ben şahsen virüs programı kullanmıyorum. Virüs programının kendisi virüs çünkü bilgisayarı çok yavaşlatıyor. Belkide virüs programından kaynaklanıyordur senin, sil bakalım düzelecek mi :D

siz de çöpe atmak mecburi sanırım :D yok böyle bir dünya:kiki:

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda bir sorun var format attım,ama bilgisayarım internete girince çok yavaş ve sorun yaşıyorum şuan telefondan giriyorum bazen de kendi kendine atıyor kapanıyor yani ne yapmam lazım bilginiz varmı. Şimdiden teşekkürler.

Donma ve kapanma gibi sorunlar genelde HARD DİSK bazli sorunlardir kapanirken Mavi ekran hatasi aliyormusun?

Geri