Bilgisayarda ses kaydı nasıl ediyor ve bu ses kaydını videoya nasıl dönüştürebilirim?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
Bilgisayarda Ses kaydı nasıl ediyor ve bu ses kaydını videoya nasıl dönüştürebilirim?
Ayrıntılı şekilde anlatabilir misisniz bana?

Öncelikle Kaliteli Bir Kayıt Yapmak Istıyorsan

Adobe Studio 'ya Sahip Olman Gerekıyor ..
adobe-audition-1.jpg

Bununla kaliteli Kayıtlar Alabılırsın Vıdeo'ya Donusturmek Icın Ise Wındows'un Kendı Programını Kullanabılır Yada Daha Cok Icerıgı Olan Vıdeo Yapım Programlarını Kullanabılırsın ..
Uzun Uzun Anlatılcak Bırsey Yok Kayıt Programınıda Bılgısayardakı Programla Yapabılırsın .. Ikısınınde Yolu Sudur ..

Başlat > Tum Programlar > Donatılar > Eglence > Ses Kaydedicisi
Başlat > Tum Programlar > Windows Movie Maker

Sımdılık Bu Ikısı Ile Yaparsan Daha Verımlı Olur Dıgerlerının Kullanımı Bıraz Karısıktır ..
Yol Gostermesı Baskasından Saheser Eserler Cıkarması Senden ..
Kolay Gelsın ..

fl stüdyoylada yapabilirsin ,, şarkımı söylücen yoksa sevgiline şiirmi okucan :D

BSR'i dene güzel programdır mikrofon'u takıp BSR'de aktif hale getiriyorsun,neyi çekmek istiyorsan zaten kendi otomatik kayıt ediyor.

Öncelikle Kaliteli Bir Kayıt Yapmak Istıyorsan

Adobe Studio 'ya Sahip Olman Gerekıyor ..
adobe-audition-1.jpg

Bununla kaliteli Kayıtlar Alabılırsın Vıdeo'ya Donusturmek Icın Ise Wındows'un Kendı Programını Kullanabılır Yada Daha Cok Icerıgı Olan Vıdeo Yapım Programlarını Kullanabılırsın ..
Uzun Uzun Anlatılcak Bırsey Yok Kayıt Programınıda Bılgısayardakı Programla Yapabılırsın .. Ikısınınde Yolu Sudur ..

Başlat > Tum Programlar > Donatılar > Eglence > Ses Kaydedicisi
Başlat > Tum Programlar > Windows Movie Maker

Sımdılık Bu Ikısı Ile Yaparsan Daha Verımlı Olur Dıgerlerının Kullanımı Bıraz Karısıktır ..
Yol Gostermesı Baskasından Saheser Eserler Cıkarması Senden ..
Kolay Gelsın ..

Şimdi ses kaydı ettim biraz sesim az çıktı.. Video nasıl olacak Windows Movie Maker bu yok pcmde sanıırm benim :D

fl stüdyoylada yapabilirsin ,, şarkımı söylücen yoksa sevgiline şiirmi okucan :D
Evet olmayan sevgilime şarkı şiir söyleyecem :D Sevgilim olsa ilşki durumu var derim bekar derim karmasık derim :D :p Ha bazıları yoksa bile var varsa bile yok ediyor ben onlardan değilim :p

BSR'i dene güzel programdır mikrofon'u takıp BSR'de aktif hale getiriyorsun,neyi çekmek istiyorsan zaten kendi otomatik kayıt ediyor.

Bilgisayarım çöküyor benim :D Bir program daha indirirsem gider filan :D 2 video edecem işte :)

Eger Masaustunu Kayıt Etmek Istıyorsan (sesli) Onun İçinde ayrı programlar var ..

Ama Xp yada Wın7'dekı Programlar Isını Gorur ..

Bencede baskalarıda bilgilenmis olurdu bende kullanabilirim işe yarayan program varsa (: takipteyim.

Kardeşim Konu üzerinden yazsaydın daha iyi olurdu böylece.. konu hakkında diğer merak eden arkadaşlar varsa yardımcı olunur..

Derdim var Bölümüne Bir Konu Açarız , Derdin Devasını Video Halınde Anlatıp Kardeslerımıze Sunarız .. Sıkıntı Değil 10 Dakıkamızı Almıcak Bir mevzu .. Düşüncen İçin Tşk Ederim Post Yıgını Olmasın Diye Pm Yolunu Seçtim ..

Bencede baskalarıda bilgilenmis olurdu bende kullanabilirim işe yarayan program varsa (: takipteyim.

Takipte Kal'ın ..

Geri