Bilgisayarda Ses kaydı nasıl ediyor ve bu ses kaydını videoya nasıl dönüştürebilirim?
Ayrıntılı şekilde anlatabilir misisniz bana?
Ayrıntılı şekilde anlatabilir misisniz bana?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öncelikle Kaliteli Bir Kayıt Yapmak Istıyorsan
Adobe Studio 'ya Sahip Olman Gerekıyor ..
![]()
Bununla kaliteli Kayıtlar Alabılırsın Vıdeo'ya Donusturmek Icın Ise Wındows'un Kendı Programını Kullanabılır Yada Daha Cok Icerıgı Olan Vıdeo Yapım Programlarını Kullanabılırsın ..
Uzun Uzun Anlatılcak Bırsey Yok Kayıt Programınıda Bılgısayardakı Programla Yapabılırsın .. Ikısınınde Yolu Sudur ..
Başlat > Tum Programlar > Donatılar > Eglence > Ses Kaydedicisi
Başlat > Tum Programlar > Windows Movie Maker
Sımdılık Bu Ikısı Ile Yaparsan Daha Verımlı Olur Dıgerlerının Kullanımı Bıraz Karısıktır ..
Yol Gostermesı Baskasından Saheser Eserler Cıkarması Senden ..
Kolay Gelsın ..
Evet olmayan sevgilime şarkı şiir söyleyecemfl stüdyoylada yapabilirsin ,, şarkımı söylücen yoksa sevgiline şiirmi okucan![]()
BSR'i dene güzel programdır mikrofon'u takıp BSR'de aktif hale getiriyorsun,neyi çekmek istiyorsan zaten kendi otomatik kayıt ediyor.
Şimdi ses kaydı ettim biraz sesim az çıktı.. Video nasıl olacak Windows Movie Maker bu yok pcmde sanıırm benim
Isletım Sıstemın Nedır ?
Tamam özeli açım :pPm Atıcagım Post Kasmıyalım ..
Pm Atıcagım Post Kasmıyalım ..
Kardeşim Konu üzerinden yazsaydın daha iyi olurdu böylece.. konu hakkında diğer merak eden arkadaşlar varsa yardımcı olunur..
Bencede baskalarıda bilgilenmis olurdu bende kullanabilirim işe yarayan program varsa (: takipteyim.