Konu sahibi son olarak 93 gün önce görüldü
Öncelikle sunu bilmek gerekiyor ki doğrudan satış, bir kişinin bir ürünü satın alması için bir ürünü direkt olarak satarak para kazanmayı amaçlar. Bu tür bir işlemde, bir satıcı ürünlerini doğrudan müşterilere satar ve genellikle bir dağıtıcı veya üretici firmaya bağlıdır. Doğrudan satış, evden çalışarak veya tam zamanlı bir iş olarak yapılabilir ve ek gelir sağlamaya yardımcı olabilir. Mesela Kyani & Amare ile iş ortaklığı sağlayarak ek gelir kazanıyorum. Doğrudan satış yapmak isteyenlerin, ürünleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve müşterilere satış yapma becerilerine sahip olmaları gerektiğini hatırlatmam gerekiyor.

Belki ne yapsak nasıl çözümlesek onların yararını sarmaya yetmeyecek ama en azından sonraki yaşamlarına tutunabilmek için ülkece elimizden geleni yaptığımızı görebiliyorum. Ben Kyani & Amare iş ortağıyım ve içerde çok arkadaşıma sordum ve ne yardımlar yapıldığı ile ilgili bilgiler aldım. şirketimin depremden etkilenen 10 ilde bulunan iş ortaklarının şubat mart nisan olarak 3 aylık gelirinin firma tarafından garanti altına alındığını duyduğum için içime bi nebzede de olsa su serpildiğini söyleyebilirim. En azından günlük hayatlarına döndüklerinde kendilerini yarım hissetmemeleri için ince düşünülmüş bi hareket olduğunu düşünüyorum. Umarım herseyi atlattığımız günlere sağlıkla dönebiliriz.

Merhabalar arkadaşlar son dönemlerde yeterince sağlıklı ve düzenli beslenmemden kaynaklı hazımsızlık şişkinlik gibi şeyler yaşamaya başladığım için arayışa girmiştim. Önce neden böyle hissettiğimin daha sonra da vücudumun nelere ihtiyacı olduğunu araştırdım. Bir kaç destek takviye bakınırken de bu kyani & amare markasının r-stour ürününü keşfettim. Aslında onu diğer sindirim desteklerinden ayıran ve tercih etmemdeki nedenleri de içeriğinde sindirim enzimleri bulunan bitkiler içeren yenilikçi bir probiyotik karışım olması. Tamamen organik olması içeriğini güvenle paylaşmaları oldu

Son zamnalarda çok yaşıyorum. çalışırken tükenmişlik sendromuna yakalanacaktım nerdeyse ve sonra doğrudan satış yapmaya karar verdim. Kyani markasını tercih ettim ben. Bu işin en güzel yanı çok esnek çalışma şartlarına sahip olması ne zaman nerede ne kadar isterseniz o kadar çalışabilirsiniz. Mükemmel bir ekiple çalışabilmek ise cabası.

bir kemal kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olacağına dair umudunun bir de bilgen’in kyani ürünlerine olan inancının hiç azalmaması 2023’te bizi ayakta tutuyor. mutfağından kyani ürünleri paylaş bilgen, inanmayız.

Bir arkadaşımın yaptığı işe bakaraktan gördüğüm ve sevdiğim bi iş türü oldu. doğrudan satış sektöründe çalışmaya başladım. Kyani markasının ürünlerini satıyorum ben. Açıkçası başta çok çekinceliydim ama ne kadar çalışırsanız o kadar karşılığını alabildiğiniz bir sektörmüş. Ve söylemeden geçmek istemem çok da rahat. Mesai derdi yok. İstediğiniz ortamda çalışmanız mümkün. Tatillerden ve uykunuzdan geri kalmak zorun da değilsiniz daha ne olsun?

Çalışan anneler elektrikli göğüs pompalarından kullanıyor musunuz? Ben wee babynin elektrikli göğüs pompasını kullanmaya başladım gayet başarılı bir performans aldım ve temizlenmesi de kolay oldu eğer tavsiye arayan varsa diye belirtmek istedim kullanışlı ürün

Arkadaşlar bu konularda ben gercekten günceli takip etmek istiyorum artık okuduğum bölüm gereğince de sanatı kültürü ne bileyim her günceli yakalamam gerektiğini söyledi hocam bu yüzden de en azından yolda gidip gelirken bi podcastten biraz kendimi geliştireyim açayım dedim. https://poddy.co/podcast/63e4fc2ad173e28149c1a2c5 simdi size bu linkini verdiğim sinema hakkında ama kategoriler kısmında bir çok alanda podcast kanalı var. Ihtiyacı olan arkadaşlar bakarlar.

Merhabalar herkese ben sağlılı beslenme konusunda ciddi kararlar aldığım için çevremden de önerilerle beraber antioksidan içeren besin takviyeleri ile desteklemenin önemini gördüm. Baya da kullanan varmış.bende hemen arkasından ben kyani & amare sunrise başladım. Kullandığım süre içerisinde ki yüzümde ay geçtikçe parlamayı görebiliyorum. Sizlerden de kullanan var mı merak ediyorum ::)

Bu bilgenin neyine hastayım bakın reklamı hep bir hikaye ile yapıyor hikaye arasına ürün yerleştirmesi beni bitiriyor Ssjsj

Biggie tarafından dolandırılmayı tercih ederim, yabancı değil kendi dolandırıcımız kazansın.

Merhabalar iş ortaklığı yapmayı düşünüyordum bu ay bi gideyim görüşmeye dedim öncesinde sayfalarına bi baktım Kyani & Amare olmuş. Şaşırdım ama stratejik iş ortaklığı yaptıkların şu haber sitesinden öğrendim Kyani&Amare Birlikte Yükseliyor! yenilenme ve gelişim sürecindelermiş. Hadi bakalım iyi oldu amare markasını biliyordum baya da severim.

Herkese merhabalar arkadaşlar ek iş olarak doğrudan satış sektörüne girmeyi düşünüyorum. Ben müstakbel eşim bu iş ile uğraşıyor ve o 1 senedir tam kyani & amare ile iş ortaklığı kuruyor organik besin takviyelerinin tavsiye ile satısını sağıyor bir yandan da kendi kullanıyor. Simdi o tek kyani & amare ile çalılıyor ama benim ekstra bir de işim var dediğim gibi ek gelir olarak yapacağım zorlanacağımı düşünmüyorum aslında ama yinede sizlere sorayım. Becerebilir miyim bir erkek olarak?

Bir giremedin bilgen evet hitap dilin iyi ise kelime cambazı isen her şekilde halledersin. Ben sana inanıyorum yaparsın sen !

Bir giremedin bilgen evet hitap dilin iyi ise kelime cambazı isen her şekilde halledersin. Ben sana inanıyorum yaparsın sen !

bir cacık olmaz o işten, bilgen de bu işi beceremez, yapacak olan adam şimdiye kadar çoktan yapardı. aradan geçmiş bir sene hala aynı soruyu soruyor, boşuna gaz verme millete tatlım.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
bir cacık olmaz o işten, bilgen de bu işi beceremez, yapacak olan adam şimdiye kadar çoktan yapardı. aradan geçmiş bir sene hala aynı soruyu soruyor, boşuna gaz verme millete tatlım.
Adam ürün yerleştirme yapıyor çanak tutmayalım mı Sjsjsjs

Anahtar kelime
kyani & amare

Geri