Konu sahibi son olarak 93 gün önce görüldü
en son kaslarımızı büyütüyorduk, noldu o iş?
mesela sen hiç bize cevap vermiyorsun böyle network marketing olmaz... kırıcı. kyani ürünleri kırılan yerlerimizi de onarıyor mu?

Çocuğum olursa adını Kyani koyacağım ve reklamlarına organik bir katkıda bulunacağım @bilgen

Anlamadınızmı arkadaşlar 'bilgen' buraya sadece işi icabı geliyor, belki bir müşteri veya eleman bulabilirim umuduyla burada.

Anlamadınızmı arkadaşlar 'bilgen' buraya sadece işi icabı geliyor, belki bir müşteri veya eleman bulabilirim umuduyla burada.
öyle ama iletişim kurma yeteneği sıfır... müşteri istiyorsa ürünleri kullandıktan sonra yaşadığı değişimi göstermeli. eleman arıyorsa daha detaylı bilgi vermeli...
kyani şirketine ulaşıp bu arkadaşın primlerine el koyulmasını talep edeceğim. çok başarısız!

Selamlar, Eşimle beraber bu işi yürütmeyi düşünüyorum. Sizce doğrudan satış işine girmek benim asıl işimi etkiler mi yoksa eşimde destek olacağı içn rahat mı olur ? öncelikle bu karara nereden vardığıma değinmek gerekirse suanda çalışma arkadaşlarım bana öncü oldular daha doğrusu ek gelir için yaptıkları iş birlikleri çevrelerinden gördükleri ilgiyle onlar için keyifli hale geldi. Böyle görünce de demekki yapılıyormuş diyerekten sektöre ve onların yapmış olduğu kyani elçiliğine ilgi duydum. Birde kyani nitro nutri4on elçisi olanlar 21 günlük bir programa başlıyacaklar. Mark adında uzman bir yaşam koçundan ücretsiz ders alınacakmış suanda haJa üyelere özel Facebook grupları oluşturulmuş ve markta ak4f sekilde akılda kalan soruları yanıtlıyormuş. bende

Abi direkt reklam yapsana sırlar dünyası gibi giriyorsun konuya

geldi benimki, bugün evlenip gelmiş bi de... kyani ürünleri bu kadar hızlı evlendiriyorsa alıcam bi kutu, sat bana ulan sat bana...
dün satıyordu, bugün yeni başlıyor, önceki hafta kasları büyütmüştü ah bilgen... çok tersten gidiyorsun.

Bence eşin karıştırma bozar işi.
Tek yap.
Yengeyi ne karıştırıyon.

İnşallah bugün evlenmiştir.. ne güzel bir tarih.. Tebrik ederim bilgen beys...

o kadar yeni evli ki yazıyı bile tam kopyalayamamış... meşguldür tabii. haklı...

X uyarı verip mesajlarımızı silmez de mi... bilgen için bunu da yabmaz herhalde...

yine mi beyin fırtınası... ben foruma beynimi kullanmak içim girmiyorum ki... ille istiyorlar ki atomu parçalayayım

Selamlar herkese yeni nesil pazarlama şirketi ile iş ortaklığı yapmak istyorum ama hangisi olmalı karar veremedim.bir kaç arkadaş bana kyani ağ pazarlama endüstrisinde dünya çapında 60’den fazla ülkedeki insanlara, sağlıklı ürünler ile birlikte güçlü bir iş fırsat sunuyo diye bahsetti. Sizlerden giren var mı?

bilgen'im nerdesin sen ya... duydu beni geldi <3
biz tapır satıyoruz ama yenmiyor...

Bilgen hanım mı..

Hanım olduguna dair bir ibare yok bilemiyorum

Geri