Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kadar komik yarebbiBildirim sesi TRT şeşi ne kadar gerekli ? Bence gereksiz sizce ?
Ne kadar komik yarebbi
Dusunsene su şişesine bildirim geliyor.Ne kadar komik yarebbi
Bak bu hiç komik değildiDusunsene su şişesine bildirim geliyor.
Ingiltere düşesi?Bak bu hiç komik değildi
O ses olayını uygulamalarım bölümünden, bildirimleri kapat sütununda yapabiliyorsun sanırım. Yani ses gelmiyor, uygulamayı açtığında görüyorsun bilgine.Bence çok gereksiz abi ortamda oturmuşum arkadaşlara çaktırmadan forumda turluyorum hop ordan bipp ses yada sabah olduğu gibi hastahanedeyim foruma bakayım diyorum hop zart zurt ses ne gerek var tek derdimiz buymuş gibi gelir gelmez kolları bu iş için mi sıvadınız dd
Hacı sil lütfen bu özelliği @R-K dd
Teşekkürler Kamil abi sende olmasanO ses olayını uygulamalarım bölümünden, bildirimleri kapat sütununda yapabiliyorsun sanırım. Yani ses gelmiyor, uygulamayı açtığında görüyorsun bilgine.
Aferin iyi gidiyorsun.. olacak olacak ha gayret dddIngiltere düşesi?
Aşkı bilerek yazdım bu forumun mizah şesi düşük ben nabim dddBildirim sesi şeysi yazacakmış. Y yazılmamış. Hemen kızı darlamışsınız kfjjfj
Kimseye güven olmaz cidden. Pmde takılanlar bir like atabilirmi acepSesten rahatsız olan muhtemelen PM kutusunda takılıyordur paso başka açıklaması olamaz.![]()