Bildirim sesi şeysi ne kadar gerekli ? Bence gereksiz sizce ?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bence çok gereksiz abi ortamda oturmuşum arkadaşlara çaktırmadan forumda turluyorum hop ordan bipp ses yada sabah olduğu gibi hastahanedeyim foruma bakayım diyorum hop zart zurt ses ne gerek var tek derdimiz buymuş gibi gelir gelmez kolları bu iş için mi sıvadınız dd
Hacı sil lütfen bu özelliği @R-K dd

Son düzenleme:
Tek derdimiz buymuş gibi sadece bildirim sesi üzerinde durmadık aslında, o ses getiren bir şey olduğu için hemen fark edildi..
Tüm bildirimlerde değil sadece özel mesaj bildirimlerinde aktif şu an.

@Swat en çok etkileşim alana dolar üzerinden ödeme yapacakmış. Onun altyapısı hazırlanıyor. Forumların Elon Musk’ı olacakmış… jfjfjf

ARGE'nin uzun vadeli planları arasında;
Yeni üye kazanımı, isteğe bağlı TC Kimlik No doğrulaması, doğrulam yapanlara mavi tik ve sadece doğrulama yapanlar arasında ticaret alışverişi gibi geliştirmeler vardı. Bu geliştirmeler ileriki zamanlarda olacaksa, bunun üzerinden bakılınca bildirim sesi iyi olur ama bunu yönetim paneli üzerinden üyeler açıp kapatabilmeli.

Bildirim sesi TRT şeşi ne kadar gerekli ? Bence gereksiz sizce ?

yeni bir şeyler deneniyor, yapılmaya çalışılıyor. yenilikler güzel elbette, ama bu bildirim sesi biraz rahatsız edici olmuş. dm için mantıklı gibi, ama her bildirimde de ötmesin...... ya da @Jose Chilavert in dediği gibi seçenekli olsun: isteyen ötsün, isteyen kapatsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence çok gereksiz abi ortamda oturmuşum arkadaşlara çaktırmadan forumda turluyorum hop ordan bipp ses yada sabah olduğu gibi hastahanedeyim foruma bakayım diyorum hop zart zurt ses ne gerek var tek derdimiz buymuş gibi gelir gelmez kolları bu iş için mi sivaman dd
Hacı sil lütfen bu özelliği @R-K dd

Sabahın 5inde yapmıştık onu, denensin istedik. şuan sadece " DM " de açık.

bide platinlerde komple sesleri açtıkk..... :D

Bana niye gelmiyor.
@R-K @Swat beni yıldırdınız mı………..

kürt kedisi profiline özel, öyle görünüyor

ARGE'nin uzun vadeli planları arasında;
Yeni üye kazanımı, isteğe bağlı TC Kimlik No doğrulaması, doğrulam yapanlara mavi tik ve sadece doğrulama yapanlar arasında ticaret alışverişi gibi geliştirmeler vardı. Bu geliştirmeler ileriki zamanlarda olacaksa, bunun üzerinden bakılınca bildirim sesi iyi olur ama bunu yönetim paneli üzerinden üyeler açıp kapatabilmeli.

ticaret platformlarında olması gereken evet, burada da ticari işler dönerse güzel fikir gerçekten... mavi tik olayı biraz karmaşık bir durumdu bazı özel yetkilerde verilebilirdi diye düşündüm. örnek; dj, yazar.. bi çeşit belirginlik. hatta verfied olarak degil de kişiye özel iconlarla. test aşamasında

Tınlama, çınlama sesi için üye ayarlarından bi seçenek eklemeye calısıyorum, forumun malum durumunu biliyorsun uydurmak zor :D

yeni bir şeyler deneniyor, yapılmaya çalışılıyor. yenilikler güzel elbette, ama bu bildirim sesi biraz rahatsız edici olmuş. dm için mantıklı gibi duruyor, ama her bildirimde de ötmesin...... ya da @Jose Chilavert in dediği gibi seçenekli olsun: isteyen ötsün, isteyen kapatsın.

sadece kürtkedisinde ötüyor şuan :D

Ben begendim. Cok tatlis bi sesi var. Kullanici icin bildirim secenegine de ekleyeceklerdir zaten. O zaman kullanmak istemeyen kullanmaz. :)

Ne bildirimmiş arkadaş bi bne duymadım glb….

ticaret platformlarında olması gereken evet, burada da ticari işler dönerse güzel fikir gerçekten... mavi tik olayı biraz karmaşık bir durumdu bazı özel yetkilerde verilebilirdi diye düşündüm. örnek; dj, yazar.. bi çeşit belirginlik. hatta verfied olarak degil de kişiye özel iconlarla. test aşamasında

Kimse bu fikri sevmeyecek belki ama kendi keyfimizi düşünmektense uzun vadeli bir forum süreci için bu forumun para kazanması şart.
Sahiplerine her gün eksi yazıyor. Niye açık tutsunlar ki ticaret olmayacaksa, reklam alınmaycaksa.

Daha da gelişir inşallah ellerinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: RK
Kimse bu fikri sevmeyecek belki ama kendi keyfimizi düşünmektense uzun vadeli bir forum süreci için bu forumun para kazanması şart.
Sahiplerine her gün eksi yazıyor. Niye açık tutsunlar ki ticaret olmayacaksa, reklam alınmaycaksa.

Daha da gelişir inşallah ellerinize sağlık

şahsım olarak sevdigim ve olmasını istediğim bi fikir niş bir alanda etkileşimli al-satlar olsa on numara olur..

Bi dm atın bakayım neymiş bu fjfjjfn

Geri