Bilal Erdoğan: Babam bu ekonomi bilgisiyle özel sektörde çalışsaydı…

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evet çok çevik öyle böyle değil . Kıvırma üzerine dünya 1.liği var.
Altaki Resim Türkiyenin Resmi Tv kurumu TRT spikeri tarafından canlı olarak yayınlandı.
Ülkenin geldiği hale bakmadan çıkmışşın hala reis savunuyorsun. Kıvırmakda üzerinize yok. TOGG yaptık diyorsunuz Şaşe italya da üretilmiş motorunu alman şirketi Bosh yapmış şaşi sistemini ingiliz firması yapmış bataryası Çinli Siro ya ait ee nerde sizin yerli ve milli üretiminiz. sana kalsa türkiye de ilk ucak AKP döneminde yapildi Ama öyle değil Tayyareci Vecihi hürkuş tarafından 1930 yılında yapildi . Kısaca nereye yuvarlansan batıyorsun pestemalli ismail akşam sabah CHP ye saldırıyorsunuz ama şuna emin ol CHP olmadanda yalan konuşamıyorsunuz. Reis dediğin zaman ülkeyi getirdiği hale bakın dolar bugün tarhın en buyuk hareketını yasadı. Ben sana şimdi hiçbirsey demıyorum 1 nisan ıtıbarıyle ülkenın dustüğü durumu tartısalım. 0 terör ile aldınız ülkeyi ama bugun ülkenın her yanında bombalar patlıyor. Doğru seçim yanaştı bomba patlayacak savas ucakları ucacak vs vs . Yahu adama sorarlar senin savas ucaği yapman için elinde yazılım var mı. Uydun mu var mı dıye .
Bende cocukken ucurtma ucuyordum ismaıl hatta türkıye de ılk ucurtmayı ben ucurdum nede olsa yalanın vergisi yok.

images.jpg
Adam çevik. Rakipleri hep hantal kalıyor ve bu yüzden hep kaybediyor. Yine kaybedecekler.

Destan yazmış iki gözümün çiçeği kjkhkhkhkv

en son erdoğan ile elon musk'u karşılaştırıyorduk ne ara chp'ye geldik ismailcim ? ne zaman vazgeçeceksiniz çıkmaza girdiğinizde chp'i öne sürmekten ?
Sade CHP'de söz etmedim ki, rakiplerinden söz ettim. CHP bunlardan biri. Bak bi tüm partilerin durumuna. Dökülüyorlar. Elon Musk'a geri dönelim. Adam zengin çocuğu olarak dünyaya geldi ve daha da zengin oldu. Erdoğan sıradan bir vatandaşlıktan zirveye tırmandı. İkisinin tek ortak yöneri, ikisi de lider. Biri siyasette, diğeri ticarette. Ne Elon^dan iyi bir siyasetçi olur, ne de Erdoğandan iyi bir tüccar. İkisi de ekonomini farklı ucunda ilerlemişler. Bilal burada boş yapmış. Ama kendisi de zaten bir bilir kişi değil. Her kuşu Karga sanalara bir şey anlatmak biraz zor. Ama sen anlarsın. Adın melnur değil.

ilk ucak AKP döneminde yapildi Ama öyle değil Tayyareci Vecihi hürkuş tarafından 1930 yılında yapildi . Kısaca nereye yuvarlansan batıyorsun pestemalli ismail akşam sabah CHP ye
İlk uçak AKP yaptı diyen yok. Bize fikir dayatıyorsun. Çünkü önyargılısın. CHP zamanında yapılan uçak bizzat CHP zihniyeti tarafından sabote edildi. CHP batı ülkelerinin bizdeki temsilcisi. İlk araba da Erbakan döneminde yapıldı ama yine sabote edildi. CHP nin yönetime ortak olduğu dönemlerde yapılanlar, Fiat ve Renault'un Türkiye'de üretilmesi. Onlar yabancı sermayenin temsilcileri. Yapmazlar, yaptırmazlar. Amerika'dan talimat alırlar.

, Fiat ve Renault'un Türkiye'de üretilmesi. Onlar yabancı sermayenin temsilcileri. Yapmazlar, yaptırmazlar. Amerika'dan talimat alırlar.
TOGG yaptık diyorsunuz Şaşe italya da üretilmiş motorunu alman şirketi Bosh yapmış şaşi sistemini ingiliz firması yapmış bataryası Çinli Siro ya ait ee nerde sizin yerli ve milli üretiminiz.
Doğru yabancı sermaye hepsi . İlk araba üretimi cemal gürsel zamanında yapıldı canım benım erbakan ıle alakalı değil. Hatta ismıde devrim otomobildi.

İsmail bana Batman’daki O yıllarca insanların dua ettiği,adak adadığı,şefaat beklediği ve sonradan Aslında kimsenin yatmadığı boş türbeyi anımsattı

Son düzenleme:
Tipe bak... Günümün kötü geçmesi için sıfatına 2 saniye bakmak yetti

Gitti gül gibi cumartesi

O yüzden devletin en başına geçti.
Tüm kamu kuruluşlarını satıp enflasyonun içinden geçti.
Ülkeye minimum 5 yıldır Ekonomik krizle yaşatıyor.
Ama kendisi Sarayda çok mütevazi bir hayat yaşıyor.
Bir insanın s.ğını 100 milyon insan çekiyor :)

Geri