EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Canım benim avrupa da var evet. Hatta dünyanın bazı ülkelerindede var. Ancak madem bizde doğalgaz petrol var. Neden her sabah uyandığımızda benzine yada mazota santim santim zam geliyor. yahu artık kendi doğalgazımızı petrolümüz varken neden hala rusya da doğalgaz yada petrol konusunda bağımlıyız. Hani 2023 de petrol doğalgaz ucuzlayacaktı. Yahu sabah kalkıyorsunuz yüzünüzü yıkamadan yalan söylüyorsunuz sizi dinleyenlerde sizden çok yalan konuşur oldu. Babama birsey çıkar yada çıkmaz ama bir daha bu konularda ailemi katma LÜTFEN.
Kanıt delil istiyorsanda İGDAŞ`ın sitesine bakarsan anlarsın gidiş geliş fiyatlarını.görürsün.
Şimdi sana kalsa TÜRKİYE ye ilk doğalgazı getirende AKP parti dersin
Kanıt delil istiyorsanda İGDAŞ`ın sitesine bakarsan anlarsın gidiş geliş fiyatlarını.görürsün.
Şimdi sana kalsa TÜRKİYE ye ilk doğalgazı getirende AKP parti dersin
Petrol ve DoğalGaz Avrupa'da da var. Onlar da çıkarıyor. Ve piyasa fiyatından kendi ülkelerinde satıyor. Mahalla komşunun bahçesinden Petrol çıksa, sana bedava Benzin verir mi sanıyorsun? Hayal dünyasından uyanmalısın. Babana Millipiyango'dan 100 Milyar çıksaydı, sana da bir şey düşermiydi sanıyorsun? Havanı alırdın.
Rusya'da Doğal gazın kullanım fiyatının 10 TL olduğu kaynağını atarmısın?
İşveren çalışmıyor mu? Armut mu topluyor? Bilal "Babam A101'de çalışsaydı" mı demiş?