Bilal Erdoğan: Babam bu ekonomi bilgisiyle özel sektörde çalışsaydı…

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Canım benim avrupa da var evet. Hatta dünyanın bazı ülkelerindede var. Ancak madem bizde doğalgaz petrol var. Neden her sabah uyandığımızda benzine yada mazota santim santim zam geliyor. yahu artık kendi doğalgazımızı petrolümüz varken neden hala rusya da doğalgaz yada petrol konusunda bağımlıyız. Hani 2023 de petrol doğalgaz ucuzlayacaktı. Yahu sabah kalkıyorsunuz yüzünüzü yıkamadan yalan söylüyorsunuz sizi dinleyenlerde sizden çok yalan konuşur oldu. Babama birsey çıkar yada çıkmaz ama bir daha bu konularda ailemi katma LÜTFEN.
Kanıt delil istiyorsanda İGDAŞ`ın sitesine bakarsan anlarsın gidiş geliş fiyatlarını.görürsün.
Şimdi sana kalsa TÜRKİYE ye ilk doğalgazı getirende AKP parti dersin :)
Petrol ve DoğalGaz Avrupa'da da var. Onlar da çıkarıyor. Ve piyasa fiyatından kendi ülkelerinde satıyor. Mahalla komşunun bahçesinden Petrol çıksa, sana bedava Benzin verir mi sanıyorsun? Hayal dünyasından uyanmalısın. Babana Millipiyango'dan 100 Milyar çıksaydı, sana da bir şey düşermiydi sanıyorsun? Havanı alırdın.

Rusya'da Doğal gazın kullanım fiyatının 10 TL olduğu kaynağını atarmısın?

İşveren çalışmıyor mu? Armut mu topluyor? Bilal "Babam A101'de çalışsaydı" mı demiş?

Aptal numarasına yatma @Ocean
Sen zeki çocuksun. Kimse yutmaz.
Bu arada Elon Musk kendi şirketlerinde CEO olarak görevde. Yani çalışıyor. Ve bir de kendi Uzay şirketi bile var. Ha, serveti de Türkiye'nin yıllık toplam gelirinden fazladır, bundan eminim. Ama bir Erdoğan olamaz, orası ayrı bir konu.

Canım benim avrupa da var evet. Hatta dünyanın bazı ülkelerindede var. Ancak madem bizde doğalgaz petrol var. Neden her sabah uyandığımızda benzine yada mazota santim santim zam geliyor. yahu artık kendi doğalgazımızı petrolümüz varken neden hala rusya da doğalgaz yada petrol konusunda bağımlıyız. Hani 2023 de petrol doğalgaz ucuzlayacaktı. Yahu sabah kalkıyorsunuz yüzünüzü yıkamadan yalan söylüyorsunuz sizi dinleyenlerde sizden çok yalan konuşur oldu. Babama birsey çıkar yada çıkmaz ama bir daha bu konularda ailemi katma LÜTFEN.
Kanıt delil istiyorsanda İGDAŞ`ın sitesine bakarsan anlarsın gidiş geliş fiyatlarını.görürsün.
Şimdi sana kalsa TÜRKİYE ye ilk doğalgazı getirende AKP parti dersin :)
Türkiye'de üretilen Doğal Gaz ile Petrol'ün miktarı ile tüketilenin miktarı arasındaki fark ne kadar sence? Basit bir matemetik işlemi ile sebep ve sonuç ortaya çıkar bence.

Kime ne anlatıyorsunuz arkadaşlar yaaa? Yorduğunuz lafanıza yazık değilmi? Neyseki Lozan antlaşması tarihe karıştıda ülke olarak nefes aldık, şahlanıyoruz alskdhkjg

Yahu ben ekonomist değilim Ama sana soyle soyleyeyım yaklasık 900 bin varil. Ama onu bosverde bu Tayyip ın kıvırmaları ne olacak ondan haber ver
Türkiye'de üretilen Doğal Gaz ile Petrol'ün miktarı ile tüketilenin miktarı arasındaki fark ne kadar sence? Basit bir matemetik işlemi ile sebep ve sonuç ortaya çıkar bence.

Her şey okey de elon musk la erdoğanı mı karşılaştırdın cidden sen :d adam 12-13 yaşında programlama öğrenmiş oyun programlamış, ÜNİVERSİTE de fizik okumuş..

Ben olsam Cem uzanla erdoğanı karşılaştırabilirdim kzkxkxxkz

Her şey okey de elon musk la erdoğanı mı karşılaştırdın cidden sen :d adam 12-13 yaşında programlama öğrenmiş oyun programlamış, ÜNİVERSİTE de fizik okumuş..

Ne kadar güzel gülüyorsun

Bizimkisi anadan doğma büyük ekonomist, okula falan gerek yok zaten diplomasıda yok. Aradaki farkı görüyorsundur umarım.
Tüm ülke liderleri ekonomi konusunda kendisini örnek alıyorlar sen de hala beğenmiyorsun.

Aptal numarasına yatma @Ocean
Sen zeki çocuksun. Kimse yutmaz.
Bu arada Elon Musk kendi şirketlerinde CEO olarak görevde. Yani çalışıyor. Ve bir de kendi Uzay şirketi bile var. Ha, serveti de Türkiye'nin yıllık toplam gelirinden fazladır, bundan eminim. Ama bir Erdoğan olamaz, orası ayrı bir konu.

erdoğan tek servetim parmağımdaki yüzüğüm dediği yüzük ile mi yapacaktı onca serveti ? elon musk dediğin adam henüz 12 yaşındayken oyun programlayıp, yazıp satıp para kazanıyordu. erdoğan ne yapıyordu 12 yaşındayken ? futbolcu olacağım hayaliyle mahallede yırtık donuyla top koşturuyordu. onu da beceremedi olamadı zaten yeteneği yoktu. keşke olsaydı. milletin hayatını değil, oynadığı takımı yenilgiye uğratırdı en azından.

Son düzenleme:
bu ekonomi bilgisiyle özel sektörde çalışsaydı akp ye karşı muhalif olurdu.

ne diyosunuz inanna hanım, kadınlı kızlı ortamda söylenecek söz mü bu allaaşkına.
Ay bir utandım:( söyleyemem ama yazması çok rahat inanın ki :) verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyorum :d

Yahu ben ekonomist değilim Ama sana soyle soyleyeyım yaklasık 900 bin varil. Ama onu bosverde bu Tayyip ın kıvırmaları ne olacak ondan haber ver
Adam çevik. Rakipleri hep hantal kalıyor ve bu yüzden hep kaybediyor. Yine kaybedecekler.

Erdoğan da 20 yıldır tüm iç ve dış rakiplerini yeniyor. Var mı kıyaslanabilecek başka bir siyasetçi?

erdoğan tek servetim parmağımdaki yüzüğüm dediği yüzük ile mi yapacaktı onca serveti ? elon musk dediğin adam henüz 12 yaşındayken oyun programlayıp, yazıp satıp para kazanıyordu. erdoğan ne yapıyordu 12 yaşındayken ? futbolcu olacağım hayaliyle mahallede yırtık donuyla top koşturuyordu. onu da beceremedi olamadı zaten yeteneği yoktu. keşke olsaydı. milletin hayatını değil, oynadığı takımı yenilgiye uğratırdı en azından.
30 yıldır Belediye başkanı, Büyükşehir Belediyesi başkanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı. Karşısındakilere bir bak, parti dahi yönetemiyorlar.

Abi konu bu mu gerçekten…
Dış rakiplerden kimleri yenmiş nsnsmsn iç basına yansıyan görüntülere de pek aldanmamak lazım :d
Onlar artık unutuldular. Sen bile hatırlamazsın. Sarkozy, Merkel, Trump, hepsi Türkiye'yi terbiye etmekte başarız kaldıkları için kendi seçmenleri tarafından seçilememiş liderler.

30 yıldır Belediye başkanı, Büyükşehir Belediyesi başkanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı. Karşısındakilere bir bak, parti dahi yönetemiyorlar.

en son erdoğan ile elon musk'u karşılaştırıyorduk ne ara chp'ye geldik ismailcim ? ne zaman vazgeçeceksiniz çıkmaza girdiğinizde chp'i öne sürmekten ?

Geri