Min
Altın Üye
-
-
-
-
-
Dostlar şu yapıkredi okula gelip kredi kartı için yapışıyodu her allahın günü.artık bıktırdılar lanet gelsin alim bidaha bırakın peşimi dedim.esnek hesap falan dediler world kart ve world gold yollamışlar kart ücreti yokmuş.kullanmıyorum dursun dedim.zırt pırt mesaj atıyorlar harcama yapın şunu verelim puan verelim diye.msj atıyolar mobil şubeye girin die her allahın günü.sonra kullandım kartı bikaç bişi aldım.müşteri hizmetlerinden ebru aradı kartınızı güvenceye alalım dedi.nedir bu güvence dedim.eğer ölür yada sakat falan kalırsanız kart borcunuzu biz ödicez.karşılığında her ay yaptığınız harcamanın %0.3ü kadar para talep edilecek harcama yoksa para alınmayacak dedi.telefonu yüzüne kapadım.
şimdide arıyolar kredi verelim diye.abla öğrenciyim kredi götümemi sokucam diyom anlamıyo karı.bilmiyoduk diyo.günde en az 5 msj 10 mail 3-4 cevapsız arama alıyom yapıkrediden.bi ay kullandım 130 lira borcunu ekstre tarihinde ödeyip kartı iptal ettireceğim.
forumda yapıkredide çalışan varmı varsa o dahil tüm yapıkredinin allah belasını versin.yeminlen artık kart kullanim die eve eskort kız gönderecekler diye korkuyom o kadar boku çıktımı bankacılığın.
şimdide arıyolar kredi verelim diye.abla öğrenciyim kredi götümemi sokucam diyom anlamıyo karı.bilmiyoduk diyo.günde en az 5 msj 10 mail 3-4 cevapsız arama alıyom yapıkrediden.bi ay kullandım 130 lira borcunu ekstre tarihinde ödeyip kartı iptal ettireceğim.
forumda yapıkredide çalışan varmı varsa o dahil tüm yapıkredinin allah belasını versin.yeminlen artık kart kullanim die eve eskort kız gönderecekler diye korkuyom o kadar boku çıktımı bankacılığın.