Bıktım

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar şu yapıkredi okula gelip kredi kartı için yapışıyodu her allahın günü.artık bıktırdılar lanet gelsin alim bidaha bırakın peşimi dedim.esnek hesap falan dediler world kart ve world gold yollamışlar kart ücreti yokmuş.kullanmıyorum dursun dedim.zırt pırt mesaj atıyorlar harcama yapın şunu verelim puan verelim diye.msj atıyolar mobil şubeye girin die her allahın günü.sonra kullandım kartı bikaç bişi aldım.müşteri hizmetlerinden ebru aradı kartınızı güvenceye alalım dedi.nedir bu güvence dedim.eğer ölür yada sakat falan kalırsanız kart borcunuzu biz ödicez.karşılığında her ay yaptığınız harcamanın %0.3ü kadar para talep edilecek harcama yoksa para alınmayacak dedi.telefonu yüzüne kapadım.
şimdide arıyolar kredi verelim diye.abla öğrenciyim kredi götümemi sokucam diyom anlamıyo karı.bilmiyoduk diyo.günde en az 5 msj 10 mail 3-4 cevapsız arama alıyom yapıkrediden.bi ay kullandım 130 lira borcunu ekstre tarihinde ödeyip kartı iptal ettireceğim.
forumda yapıkredide çalışan varmı varsa o dahil tüm yapıkredinin allah belasını versin.yeminlen artık kart kullanim die eve eskort kız gönderecekler diye korkuyom o kadar boku çıktımı bankacılığın.

bizim kampüste de dolaşıyolardı kızlara veriyodum erkeklere vemiyodum sonunda eve 4 tane kart gelmiş ölü taklidi yaptım henüz dadanmadılar bakalım ilerde nolur bilmiyorum.

bu p*çler arkadaşımın adına kart var mı yok mu kontrol edelim deyip tc falan almışlar çcuğun evine kart geldi 2 gün sonra ısdhgfoısdfhğgısdfg ölüyorum ulan iş etiğine tecavüz eden banka

Ay seni döveriiimm Heawen'a laf yok !
tmm şaka yaptım benim allah belamı versin :s
bizim kampüste de dolaşıyolardı kızlara veriyodum erkeklere vemiyodum sonunda eve 4 tane kart gelmiş ölü taklidi yaptım henüz dadanmadılar bakalım ilerde nolur bilmiyorum.

kanka cardfinans 4 yıldır kullanıyom en ufak sorun yaşamadım.müşteri hizmetlerine anında ulaşıyom.bu yapıkredi herallahın günü msj mail aram yapıyo.bigün ben arim dedim 2 saat bekle bekle allahın varlığını sorgulamaya başlayıp ateist olucaktım tlf kesildi.

Benide garantiden arıyıp duruyolar sanki aylık 5-10 milyar alıyomda yok bonus yok kredi kartı verelim en sonunda küfür basacam az kaldı. :D

kanka neden kartınını kapattırıp banka ile ilişiğini kesmek istediğini ve tekrar aramaları dahilinde yasal işlemler başlatacağını söylemiyorsun.

ben arayan bankacı kadına asılıyorum kapatıyorlar , biriyle yemeğede çıkmıştım yanında kredi kartı kayıt evraklarını getirmişti

Ayfon kullanmiyonmu sen reis yapikredi numarasini ekle spam numaralarina :D

Oggy 'nin de dediği gibi böyle aramaya devam ederseniz ve isteğim dışında kart göndermeye devam ederseniz sizi Tüketici Haklarına şikayet edeceğim de bak bakalım sonra arıyorlar mı, ben genelde öyle yapıyorum bir daha tık çıkmıyor :D

allah belanı vermiş xd
sikayet var nokta kom a yaz xd

Uye istegi uzerine konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri