Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya şimdi insan psikolojisinin ne kadar tuhaf olduğunu düşündüm Yahu sütyenin güzelmiş desen sapık,azgın vs. tepkiler alırsın Bikinin güzelmiş deyince gerçektenmi,teşekkür ederim vs. tepkiler alırsın
''casual kıyafet ile foto paylaşmaktan farksızdır.ne yapsın insanlar plajda kaban mı giysinler? sen feracenle foto paylaşınca ben bişey diyor muyum?''
böyle yazmışım önceden.ama şu aralar bi azgınlık döneminden geçiyorum sanırım.tatile giden arkadaşlar bikinili foto paylaşmış mı diye kontrol ediyorum yani sözün özü siz yine de paylaşmayın bu erkek milleti bazen hormonları etkisinde kalıp bikinili fotolarınız eşliğinde fantaziler kurabilir. :asd:
Ben hic bikini giymedim ki resim de koyayim :benmi:
utanirim ben ama birisi beni bikiniyle gorurse olurum bea :benmi:
Beni ha denizde gorduler bikiniyle, ha komsu oglu kapiyi caldi
ciplak ciktim kapiya- dusuncesindeyim :benmi: