Bikinili Fotoğrafları Sosyal Medyada Paylaşmak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ne derece doğru ne derece yanlış tartışılır; ama instagram üzerinde pek çok kişi paylaşıyor.

Aklıyla,fikriyle değil,vücuduyla beğeni (takipçi) kasan teşhirci ablalarımız. Şahsımca nahoş.

Mevsim normallerine uyumdur.
Sosyal çevresini kendi sosyal düzeyinden seçiyorsa eğreti duran tek şey hakkında alengirli bir iş yapmışcasına bahsetmektir.

Benim bedenim benim kararım. :p
Aklım fikrim yok sebastianli yazılarda paylaşmıyorum.
Ama bikinili fotoğrafim ınstagram da var.

Kişinin kendi tercihidir isterse çıplak fotoğraf koyar..Denizde yüzlerce kişi zaten o halde giriyor sosyal ağlarda paylaşsa ne olur..

Sadece sosyal medyada mı ? hangi siteyi açsak bikinili fotoğraf görmek mümkün , bakıyoruz haliyle biz bakalım diye paylaşılmıyor mu zaten :)

bikini mi o ne ki. instegramda neyin nesi :T:

Benim feyste hep fosforlu adidas eşofmanı ile direk dibinde tesbih sallayan insanların fotoloru paylaşılıyo.
BaqCiLaR MeRKeSS KaFaSıNa GöRe HeRKeSsSs grubundan çıkmam lazım.

ninem izin vermiyor bikinili kızları arkadaş listemem eklemeye
amma kaçak bakıyom :D

deniz meselesi orginal :) görmedim başka biri bisinin bikinili resmini çeksin denizde çekemezde :)

gösterdi show denizde olur biter konu kapanın :D mahaledeki çoçugun neyineki sen bikinili resmini görsün :D
ben sevmem öyle şeyleri bakma yarın biri fotonu götürür fake hesabla ne röllerden cıkar hiç ruhun bile incimez :D

istigramım var amma ne takibçim var ne takib etdiyim amma bazen istigramdan güzel anlamı resimler buluyorum tabi oda normal istigram üyelerinden :D adam sizde beni bağışlayır tualetin karşısında duruyor resim çekib qoyuyor yermi bulmadın tualetde çekdiyor :D

Orda aslında diyor ki ''benim içim boş, dışım dolu''. E haklı tabi insanlar dört dörtlük yaratılmıyor .

Maria konuya 2 kere yazmış o yüzden fikirlerimi açık dile getirmeye çekindim :D

Est. Grifikir bir kişinin yaptığı tüm topluluğa mal edilemez ben kendimi teşhirci olarak gormedigim için sorun yok.
Sevmediğim şey insanlar hakkında hemen kotulemeye hakaret etmeye meraklı olmamız yapacak bir şey yok.

aahahaha yahu yaz ayında napacak başka insan kazaklı fotoğrafmı atacak :D

Yobazca bir yorum yapmıcam la yükleniyorsunuz.

Geri