Biber Gazı

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü
biber gazı yemiş birinin yanında durmak bile tam bir facia olabilir bi de yediğini düşün. uzun zaman oldu özledim keratayı :honk:

Ilk yediğimde gezi parkı dolayısı ile olmuştur.
Eyleme katılmayan ama taksimde arkadaşı ile buluşan ve astimi olan ben ölüyordum resmen.

Ortalik karismisti polis beni tutamiyordu aralardan derelerden siyrilip adama tam kafayi gomdum ki k nalet fisfisli biberi sıktilar gozumu yumdum iki tanede polise patlatmisim tabi sonra gozlerim karardi islak odunla dovmusler

Bir kere maruz kaldım kendisine. :T:

Vitamin içeriyor.
Kötü olsa halka karşı kullanmazlar yahu.
Keşke sizlerde biber gazı sıkanlara taşlarla sapanlarla molotoflarla değilde biber gazıyla saldırsanız (:
Neyse alayı hikaye..

Sanırım kazara bi yerde yesem kesin gidiciyim bu kez jgk:D

Bknz: astım

Birkaç hafta önce Kadıköy'de otururken atmışlardı, o kadar çektim içime hiçbir şey hissetmedim.Bağışıklık oldu sanırım.

Toplumsal olaylara karışmama rağmen yemek nasip olmadı :asd:

En son Altay - Göztepe maçına gitmiştim orda zorluk çıkarttılar polisler girerken falan tam giriyoruz derken biber gazı attılar, sonra girdik maç çıkışı çıkamadık 1 saat bekledik sonra zar zor çıkarttılar bizi dışarda bile kıyamet kopuyo tazyikli su falan zor kaçtı ilk kez böyle biber gazı yediğimi hatırlıyom haksız yere. :T:

yemekte iyi oluyo ama gaz şeklinde hiç denemedik, yiyenler varsa bi bilgi versin

Gezi olaylarının popi unsuru

Gaz sıkan polise ayar olmuştum. Onun maskesi vardı ama yanındaki polislerden birine çaktırmadan yaklaşıp şapkasını alıp kaçtım. Peşimden söve söve biraz koştu ama bizimkilere yaklaşınca durdu gelemedi :wink:

(sık bakalım)

Daha çok kolluk kuvvetine mukavemette bulunan kişiler için kullandığı ilk derece savunma durumudur. Bayanların da bir çoğunun çantasında mevcuttur. :)

Geri