Biber Gazı

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
*Genellikle toplumsal olaylarda panzer ve tomalardan göstericilerin üzerine saga sola sıkılan bir gaz türüdür.

*( Yanlışlıkla ) Hastanelere cafelere evlere atıldığıda olmuştur

Çok yedik zamanında.
Kokusunu aldiginiz an gözler yanar hele bir de astım varsa bogaziniza bir şey takılmış sürekli öksürür durursunuz nefes kesilecek gibi olur hemen burnunuza limon tutun ve onu koklayin talcid ile de gözleri silin süt te olur.
Ama su ile yıkamayin geçmez.
En son İstiklal mephisto nun orada Şubat 2014 te sevgili Türk Polisi nin hunharca üstümüze doğru attığı şey.

Bknz: orantısız güç

Toplumsal düzeni bozan büyük olaylarda göstericileri dağıtmak için kullanılmıştır.

Biber gazı oleeeeey. .p
ba-ğ-zılarında bağısıklık yapar.
yok mu eylem falan ya gidip iki gazlanıp gelseydik. :p

Cep boyu vardi bi ara bende. Cantamda nasil oldu anlamadim sıkılmış. aksam serviste eve giderken biri biskovit neyim varsa yiyelim siyince cikardim eti formu verdim. Malum turk kizi hep rejim yapar. Neyse desim tahta gibidir ama al kitirdat. Ooo dedi , bu cok aci , sen nasil yiyosun bunu. Hem yiyo hem hohluyo. Adam ikincide kipkirmizi oldu. Baktim benimde elim yuzum yaniyor ancak o zaman anlamistik gaz kacagi oldugunu. Neyse baharatli saydik.

Bir keresinde de sozde asansore benden sonra binecek olana piclik yapicam. Tam inecegim kata geldim bastim ve nefesi tuttum. Aksilik bu ya , asansorun kapisi acilmadi .burun deliklerim beynimi delip cikacak samdim.

Destan yazmisim. Olsun :p

Gezi zamanlarında Cevahirden İstiklale kadar her apartmanın girişinde fahri gaz hekimleri bulunurdu. Onlar dışarı çıkmazdı. Camsil kutusuna limon suyunu doldurmuş yaralıları tedavi etmek için beklerlerdi. Az havlu kağıt harcamadılar.

İlk biber gazı yediğimde Yeşilçam filmlerinde ki tepkiyi verdim . "Nayır nolamaz göremiyorum" dedim :D
Elinizi yüzünüze sürmeyin toprak felan bulunduğunuz yerde varsa alın koklayın suratınıza sürün çok iyi geliyor.

Olayların tam merkezinde oturuyorsanız her Cuma akşamı ufak gösterilerde evinizin camından buram buram hissedersiniz o kokuyu hele çıkan bombanın gürültüsünden bahsetmiyorum bile size..

Bende var ama henuz bir işe yaramadi .p

Her şey güzel diyorsun
Ama açıklar hep cari
Polis gaza sarılmış
Sen zannedersin yari

en son yediğimde 2 gün boyunca yediklerimin tadını alamamıştım öyle sinmişti üzerime.

Bazı aralar nerde oluyorsa gösteri rüzgarla burnuma dolan kokudur.
Memlekette ise oksijen olmuş, parfüm niyetine sıkıp insanı acıdan beter ediyorlar.

Hırsızların,yolsuzluk yapanların, haramzadelerin emrin de ki silahlı devlet adamlarının karşı halklara kullandıkları zarar vericidi, zehirliyeci ve öldürücü olan kimyasal bir silahtır. Kullandıranda kullanan da katildir.

Eli,yüzü maskeli polise molotof atan teröristler eylemci,sevgi pıtırcığı , biber gazı atan polis ise katil .
O da iyiymiş Kartal :)
Ayrıca artık şu polislerin hepsini haramzade(akp) polisi olarak görüp genelleme yapmaktan vazgeçelim :)

Eli,yüzü maskeli polise molotof atan teröristler eylemci,sevgi pıtırcığı , biber gazı atan polis ise katil .
O da iyiymiş Kartal :)
Ayrıca artık şu polislerin hepsini haramzade(akp) polisi olarak görüp genelleme yapmaktan vazgeçelim :)

eee her taş atanı molotof atanı terörist gormekten de siz vaz geçin abicim :D ondan sonra oturalım konusalım paylaşalım dimi.

Geri