Hatem
Elmas Üye
Hattı ben kullanacağım zaten. O sadece yasal sahibi olacak.Sana sikinti olmazda iste Almanyadaki arada bir islem gerektiginde senden SMS onayi ister. O kadarcik iyilikte yaparsin herhalde..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hattı ben kullanacağım zaten. O sadece yasal sahibi olacak.Sana sikinti olmazda iste Almanyadaki arada bir islem gerektiginde senden SMS onayi ister. O kadarcik iyilikte yaparsin herhalde..
Tamam da bankalarda soyle bir sorun oluyor yurtdisindaki kisilere, Turk numarasi istiyorlar. Bizde kendi hattimizi vermek zorunda kaliyoruz.Hattı ben kullanacağım zaten. O sadece yasal sahibi olacak.
Hee. Onun kendi numaraları da var zaten. Bugün onun üzerinde yeni hat çıkaracağız sadece. Ama onun hat ile hiçbir bağı kalmayacak. O hattı tamamen ben kullanacağımTamam da bankalarda soyle bir sorun oluyor yurtdisindaki kisilere, Turk numarasi istiyorlar. Bizde kendi hattimizi vermek zorunda kaliyoruz.
Ahahah ya olm .Dnedenini açıklamadı sanırım
Ama kullanim suresi yine kisitli yine bir miktar para yatirman gerekiyor 6 ay mi ne suresi.Ahahah ya olm .D
yurtdışından telefon geldi. En son yurtdışı giriş çıkışım 2018 de olduğu için ben kendi pasaportuma kayıt yapamıyorum. Yapabilmem için giriş çıkış yapmam gerekiyor uçak biletleri de çok pahalı Şuan. Yılbaşından sonra da pasaport kayıt ücretleri 2700 liradan 6000 liraya çıkıyor o yüzden yılbaşına kadar halletmem lazım. Almanya’da yaşayan abi var Şuan Türkiye’de. Onun pasaportuna kaydedeceğim telefonu. Yasaya göre de telefon kimin pasaportuna kayıtlıysa yasal hat sahibi de o kişi olmalı. Durum bundan ibaret yani
Yok değil. Bir kere pasaport kaydı yaptırman yeterli.Ama kullanim suresi yine kisitli yine bir miktar para yatirman gerekiyor 6 ay mi ne suresi.
Gürcistan bilet fiyatları uçuk ŞuanBen yurtdışından telefon aldım, Gürcistan’a giriş-çıkış yapıp harç yatırdım. Takır takır çok şükür, eğer kendi üstüne yaptırmak istersen Gürcistan işi mantıklı. Onun harici başka birinin üstüne kayıtlı olacaksa da sorun olmuyor. 3 sene boyunca hattı çıkarmaman gerek telefondan.
İnternet bankacılığı hakkında da bir sıkıntı olmuyor.
Başka birinin üstüne kayıtlı olması hiçbir şekilde sorun olmuyor, hattın onun üstüne oluyor 3 sene boyunca hattı telefondan çıkarmamak gerekiyor dediğim gibi. 3 sene sonunda istediğin gibi kullanıyosun, pasaport kaydını yaptırdığın halde kapanırsa sana zaten bir numara veriyorlar IMEI söyleyip açtırabiliyorsun. E devletten IMEI kaydını yaptırdığına emin olmalısın ama, bazen görünmüyor hemen düzelttirmelisin benim arkadaşın başına geldi çok çok uğraştı haberin olsunGürcistan bilet fiyatları uçuk Şuan
Daha da cikacakmis galiba 2023te, normalde su donem alirdik biz biletleri yaz icin ama fiyatlar hala ucuk.Gürcistan bilet fiyatları uçuk Şuan
Sağolasın, bilgim var onlar hakkında da tek endişem internet bankacılığı idi işteBaşka birinin üstüne kayıtlı olması hiçbir şekilde sorun olmuyor, hattın onun üstüne oluyor 3 sene boyunca hattı telefondan çıkarmamak gerekiyor dediğim gibi. 3 sene sonunda istediğin gibi kullanıyosun, pasaport kaydını yaptırdığın halde kapanırsa sana zaten bir numara veriyorlar IMEI söyleyip açtırabiliyorsun zaten. E devletten IMEI kaydını yaptırdığına emin olmalısın ama, bazen görünmüyor hemen düzelttirmelisin benim arkadaşın başına geldi çok çok uğraştı haberin olsun![]()
Fiyatlar gerçekten akıl alır gibi değil yaDaha da cikacakmis galiba 2023te, normalde su donem alirdik biz biletleri yaz icin ama fiyatlar hala ucuk.
Bu THY bir kampanya yapmis guzel guzel reklamlar gurbetcilere mujde indirim vs. surekli kesfetime dusuyordu. Fiyatlar basta cazip geliyor tikliyorsun almak icin sadece gidis bileti haha bide kilo yok. Geri donus biletini de alinca eski fiyatlardan daha pahaliya geliyorFiyatlar gerçekten akıl alır gibi değil ya
Pegasus’a bir de anadolu jete bak. Bir tık daha uygun oluyor fiyatlarBu THY bir kampanya yapmis guzel guzel reklamlar gurbetcilere mujde indirim vs. surekli kesfetime dusuyordu. Fiyatlar basta cazip geliyor tikliyorsun almak icin sadece gidis bileti haha bide kilo yok. Geri donus biletini de alinca eski fiyatlardan daha pahaliya geliyor![]()
Schengen’im yok. Bileti sen mi alacaksın? Öyleyse okeyGel seni haftasonu sırplara götürüp getireyim schengenin yoksa