Bi şey sorucam

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Gençler selam. Şimdi ben başkasının üzerine çıkarılacak olan bir hat kullanmaya başlayacağım. Hat daha yeni çıkarılacak, yeni abonelik olacak yani ama benim üzerime olmayacak. Şimdi ben o hattı kullanacağım için, internet bankacılığına giriş yapabilir miyim? Yani hat değiştiği için numarayı güncellemiş olacağım internet bankacılığından. Fakat hattın yasal sahibi ben olmayacağım için sorun çıkar mı? Umarım anlatabilmişimdir

Sorun çıkacağını sanmıyorum Hatem. Sadece numara taşıma, kapatma gibi durumlarda sorun yaşarsın. Kullanacağın banka kartına numarayı kaydettirdiysen sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hatem yapabilirsin. İlla cbk mı çıkartalım yapacağına dair skljsk

Esimin Tr hattini baskasi kullaniyor TR'de SMS onayi gerekiyor arada bankadan herhangi bir islem oldugunda, 7 24'te SMS onaylatmiyorsundur herhalde aileden biri ise bu kisi sikinti olmaz.

Sana bir ara babamin imzasini nasil taklit ederek ev burosundan kiraladigi evi nasil uzerime gecirdigimi anlatirim....

Hattın yasal sahibi olacak kişi Almanya’da yaşıyor. Şuan Türkiye’de ama. Tarife değişikliği vs gibi işlemleri telefondan yapıyorsun zaten. Hattın yasal sahibinin anne kızlık soyadını falan bilince sıkıntı olmaz her işi halledersin. Aklımı kurcalayan tek şey internet bankacılığı idi.

hayatımda ilk kez numara değiştireceğim çok heyecanlıyım.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Sana sikinti olmazda iste Almanyadaki arada bir islem gerektiginde senden SMS onayi ister. O kadarcik iyilikte yaparsin herhalde..

Geri