.Ayaz.
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.tiklaizle.net
:o:o
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Atın yelesi ve yunusların burun kısımlarında çok blur efekti var. Onlara biraz daha dikkat etmelisin.
Atın yelesi ve yunusların burun kısımlarında çok blur efekti var. Onlara biraz daha dikkat etmelisin.
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar.işin açıkçası çok fazla üzerinde durmadım.arpes doğrudur keserken zorlandımbiraz sırıtsada acemi birine göre fena sayılmaz heralde
selametle kalın :=)
Bluru efekt olarak vermekten ziyade keserken zorlandığını düşünüyorum ben hocam. Çünkü ilk başlarda -ki bazı zamanlarda hala- bana en zor gelen kısımlardan biri bir resimden yada fotoğraftan nesne kesmek oluyordu. Hele ki karışık arka fondan saç, yele tipi boşluklu nesne almak tam bir eziyet. O yüzden böyle defolar olması doğal, ama biraz işin çakallığına kaçıp defolu yerleri örtbas etmek lazım.
Bu arada bunlara grafik tasarımdan ziyade çalışma demek daha doğru diye düşünüyorum çünkü grafik tasarım için bir şeyler tasarlamak yani yaratmak lazım bana göre. Ama eline sağlık, başarılar.
Keserken zorlanmış orayı blur tool ile örtmeye çalışmış :p Birde kıl tüy vs. gibi şeyleri temizlemek için BU tutorial ı izlemenizi tavsiye ederim.
i love islam ne lan.çarpılırsın bak