Bi Kaç Grafik Tasarımım

Konu sahibi son olarak 4226 gün önce görüldü
:o:o

545905_4119550160305_337606255_n.jpg

523350_4120309379285_956841948_n.jpg

305966_10200370360334830_390096619_n.jpg

399125_4115417536992_83043116_n.jpg

421354_3214255688509_287075931_n.jpg

Atın yelesi ve yunusların burun kısımlarında çok blur efekti var. Onlara biraz daha dikkat etmelisin.

Bluru efekt olarak vermekten ziyade keserken zorlandığını düşünüyorum ben hocam. Çünkü ilk başlarda -ki bazı zamanlarda hala- bana en zor gelen kısımlardan biri bir resimden yada fotoğraftan nesne kesmek oluyordu. Hele ki karışık arka fondan saç, yele tipi boşluklu nesne almak tam bir eziyet. O yüzden böyle defolar olması doğal, ama biraz işin çakallığına kaçıp defolu yerleri örtbas etmek lazım. :D

Bu arada bunlara grafik tasarımdan ziyade çalışma demek daha doğru diye düşünüyorum çünkü grafik tasarım için bir şeyler tasarlamak yani yaratmak lazım bana göre. Ama eline sağlık, başarılar.

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar.işin açıkçası çok fazla üzerinde durmadım.arpes doğrudur keserken zorlandım :D biraz sırıtsada acemi birine göre fena sayılmaz heralde :D selametle kalın :=)

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar.işin açıkçası çok fazla üzerinde durmadım.arpes doğrudur keserken zorlandım :D biraz sırıtsada acemi birine göre fena sayılmaz heralde :D selametle kalın :=)

Yok amacım kötülemek değildi, sebep olarak o geldi aklıma çünkü ben de aynı şeyleri yaşadım. Hani öneri verecek yada ciddi manada eleştirecek bir yetkinliğim de yok açıkçası ama şöyle bir şey söyleyebilirim mesela dikkatimi çekti. Fontları daha konsepte uygun seçmeye çalış bir de bazı durumlarda yazıya efekt bakımından abanmak kötü bir görüntü oluşturabiliyor.

Mesela şöyle birkaç hafta önce yaptığım bir logoyu göstereyim arkadaşlar için yapmıştım bunu, yazı üstünde efekt yok mesela. Bazen daha oturaklı oluyor sade görünümler. Bunu benim logo süper diye demiyorum neredeyse 1 yıldır yaptığım tek şey bu olduğu için onu örnek gösteriyorum. :D

1743738_10203507838604578_113981872_n.jpg

Bluru efekt olarak vermekten ziyade keserken zorlandığını düşünüyorum ben hocam. Çünkü ilk başlarda -ki bazı zamanlarda hala- bana en zor gelen kısımlardan biri bir resimden yada fotoğraftan nesne kesmek oluyordu. Hele ki karışık arka fondan saç, yele tipi boşluklu nesne almak tam bir eziyet. O yüzden böyle defolar olması doğal, ama biraz işin çakallığına kaçıp defolu yerleri örtbas etmek lazım. :D

Bu arada bunlara grafik tasarımdan ziyade çalışma demek daha doğru diye düşünüyorum çünkü grafik tasarım için bir şeyler tasarlamak yani yaratmak lazım bana göre. Ama eline sağlık, başarılar.

Keserken zorlanmış orayı blur tool ile örtmeye çalışmış :p Birde kıl tüy vs. gibi şeyleri temizlemek için BU tutorial ı izlemenizi tavsiye ederim.

Keserken zorlanmış orayı blur tool ile örtmeye çalışmış :p Birde kıl tüy vs. gibi şeyleri temizlemek için BU tutorial ı izlemenizi tavsiye ederim.

Abi biz vatanına milletine saygılı insanlarız yok mu izlesene linki? :D :D

Bunu biliyorum yani biraz geç oldu ama öğrendim, deneme yanılmayla çözmeye çalıştığım için programı bayağı uzun sürdü ama. :D Yine de sağ olun hocam.

yotube için dns değişiyorum izlicem ama bu sefer bilgisayar kafayı yiyo internete giremiyom :d

i love islam ne lan.çarpılırsın bak

Geri